ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Υπέροχο, παγωμένο μωσαϊκό από ζελεδάκια!

Θέλετε να φτιάξουμε ένα όμορφο, δροσερό  και πολύ χρωματιστό ζελέ και να ξετρελαθούν όλοι, κι εμείς παρέα; Ένα υπέροχο καλοκαιρινό γλυκό, τώρα στην κουζίνα σας! είναι πανεύκολο, αρκεί να έχετε 2-4 συσκευασίες ζελέ και ζαχαρούχο γάλα.

Ας δούμε τι πρέπει να κάνουμε ακριβώς!

1.Αδειάστε το κάθε σακουλάκι ζελέ φρούτων σε ένα δοχείο και ρίξτε μία κούπα βραστό νερό. Ανακατέψτε καλά! Βάλτε τα δοχεία στο ψυγείο για 4 ώρες (ή καλύτερα για όλο το βράδυ).

2.Όταν είναι έτοιμα, κόψτε τα ζελέ σε κύβους.

3.Κόψτε με κάθετες και οριζόντιες γραμμές για να σχηματιστούν οι κύβοι και με τη βοήθεια μιας σπάτουλας ή ενός ίσιου μεγάλου μαχαιριού.

4.Βάλτε τα σε μια φόρμα ή σε ένα πυρέξ μικρό ταψί.

5.Ανακατέψτε σε ένα μπολ τα 8 φύλλα ζελατίνης, με μία κούπα καυτό νερό και κάτι λιγότερο από μισή κούπα παγωμένο νερό. Στη συνέχεια ρίξτε 200 mL ζαχαρούχο γάλα και ανακατέψτε.

6.Αφήστε το μείγμα να κρυώσει τελείως και στη συνέχεια ρίξτε το μέσα στη φόρμα με τους κύβους του χρωματιστού ζελέ.

7.Αφήστε το να παγώσει στο ψυγείο όλο το βράδυ!

Πηγή : e-syntagokosmos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.