ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ποιες παραγωγές θα επαναληφθούν

Παράταση παίρνει το Φεστιβάλ Αθηνών

Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου παίρνει παράταση. Οι πόρτες της Πειραιώς 260 αναμένεται να ανοίξουν ξανά τον Σεπτέμβριο με την επανάληψη τεσσάρων παραγωγών, εγκαινιάζοντας για πρώτη φορά μια οργανωμένη φθινοπωρινή παρουσία με παραστάσεις που έτυχαν εμπορικής και καλλιτεχνικής επιτυχίας.

Μετά τη θερμή υποδοχή της οποίας έτυχε στην Επίδαυρο συγκεντρώνοντας (και τις 2 μέρες) 13.000 θεατές, ο «Φιλοκτήτης» σε σκηνοθεσία Κώστα Φιλίππογλου προγραμματίστηκε να επαναληφθεί στο Ηρώδειο στις 4 Σεπτεμβρίου.

Εκτός όμως από την παράσταση του «Φιλοκτήτη», το Φεστιβάλ Αθηνών προχωρά σε επανάληψη άλλων τεσσάρων παραγωγών στην Πειραιώς 260. Στόχος, να μπορέσει το αθηναϊκό κοινό να παρακολουθήσει τις παραστάσεις που παρουσιάστηκαν τους καλοκαιρινούς μήνες, στις οποίες τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την έναρξη της προπώλησης.

Οι παραστάσεις που επαναλαμβάνονται το φθινόπωρο

«Ελένη» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά την Παρασκευή 12, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, στο Κτήριο Δ.

«Ματωμένος Γάμος» του Λόρκα, σε σκηνοθεσία Λένας Κιτσοπούλου, την Δευτέρα 15, την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου, στο Κτήριο Η.

«Προμηθέας Δεσμώτης», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λυγίζου την Πέμπτη 18, την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, στο Κτήριο Δ.

«Πάπισσα Ιωάννα» του Δημήτρη Μαυρίκιου την Κυριακή 21, τη Δευτέρα 22 και την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου, στο Κτήριο Η.

Η προπώληση θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα 25 Αυγούστου.

Οι τιμές των εισιτηρίων για όλες τις παραστάσεις της Πειραιώς 260 είναι: κανονικό 20, φοιτητικό 10, μειωμένο 15, ανέργων 5, ΑμεΑ 5ευρώ.

Όλες οι παραστάσεις αρχίζουν στις 9 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.