ΚΟΣΜΟΣ

Από πιλότο

Πρόταση γάμου στους αιθέρες

Ένας πιλότος έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του... στους αιθέρες.

Oι επιβάτες είχαν προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσουν αναταράξεις ή κάποιο τεχνικό πρόβλημα, έγιναν ωστόσο μάρτυρες μιας. . . ερωτικής εξομολόγησης: ένας πιλότος της Turkish Airlines ζήτησε χθες από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί στους αιθέρες, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στον τουρκικό Τύπο.

Το αεροπλάνο που είχε αναχωρήσει από το Βαν (ανατολικά) με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, είχε μόλις φθάσει σε ύψος 10.000 μέτρων όταν ο πιλότος πήρε το μικρόφωνο του κυβερνήτη του αεροσκάφους για να κάνει μια πρωτότυπη και άκρως προσωπική ανακοίνωση.

«Κυρίες, κύριοι, σας ομιλεί ο πιλότος σας», ακούστηκε να λέει.

«Αναμένεται να φθάσουμε στην Κωνσταντινούπολη στην προβλεπόμενη ώρα και εσείς θα γίνετε σύντομα μάρτυρες μιας αξιομνημόνευτης στιγμής, αγαπητοί επιβάτες».

«Θα ήθελα να ρωτήσω, ενώ πετάμε ανάμεσα στα σύννεφα και στον ουρανό, την Χαζέλ Τσαγίν Γκιουρλέγεν, που ταξιδεύει μαζί σας, εάν δέχεται να περάσουμε μαζί κάθε δευτερόλεπτο της ζωής μας. Θέλεις να με παντρευτείς;» συνέχισε ενώ οι επιβάτες είχαν μείνει εμβρόντητοι.

Κατόπιν, κάνοντας πράξη τα λόγια του, ο πιλότος—που πάντως δεν άνηκε στο πλήρωμα του αεροσκάφους για αυτή την πτήση, όπως διευκρινίζουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης—βγήκε από τον θάλαμο διακυβέρνησης για να προσφέρει ένα δαχτυλίδι στη σύντροφό του και να την αγκαλιάσει εν μέσω των χειροκροτημάτων πολλών επιβατών.

Η πρόταση γάμου. . . στον αέρα του Αλί Κουζέι μαγνητοσκοπήθηκε και το βίντεο αναρτήθηκε στον ιστότοπο YouTube.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.