ΕΛΛΑΔΑ

Από τις τελωνειακές Αρχές

Πιάστηκε νταλίκα με κλεμμένα αγροτικά αυτοκίνητα στην Ηγουμενίτσα

Οι τελωνειακοί στο λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας εντόπισαν στις 06:00 το πρωί σήμερα νταλίκα με πλατφόρμα που μετέφερε κλεμμένα αυτοκίνητα. Πρόκειται για το δεύτερο παράνομο φορτίο αυτοκινήτων στη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των ελέγχων που κάνουν οι τελωνειακές Αρχές της Ηγουμενίτσας, λόγω της έξαρσης του φαινομένου κλοπών αγροτικών αυτοκινήτων στη χώρα μας, τα ξημερώματα σταμάτησαν για έλεγχο την αυτοκινητάμαξα που θα ταξίδευε για Βενετία. Πολύ γρήγορα,οι τελωνειακοί εντόπισαν ότι έξι αγροτικά αυτοκίνητα, είχαν παραποιημένα στοιχεία, δεν είχαν άδειες κυκλοφορίας, ενώ δεν έφεραν νόμιμα παραστατικά. Ο Έλληνας οδηγός της νταλίκας συνελήφθη, ενώ τα αυτοκίνητα που κατασχέθηκαν, όπως προέκυψε από την έρευνα, φορτώθηκαν για λογαριασμό βελγικής εταιρείας.

Τα αυτοκίνητα, όπως και στην περίπτωση της περασμένης εβδομάδας, είχαν φορτωθεί στον Ασπρόπυργο και είχαν τελικό προορισμό αγορές της Αφρικής, όπου υπάρχουν ελλιπείς μηχανισμοί ελέγχου. Από τη Βενετία, η αυτοκινητάμαξα επρόκειτο να ταξιδέψει για το λιμάνι της Αμβέρσας και από εκεί για προορισμό στην Αφρική.

Οι τελωνειακές Αρχές εκτιμούν ότι βρίσκονται στα ίχνη διεθνούς κυκλώματος εμπορίας κλεμμένων αγροτικών αυτοκινήτων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.