Neo

Πόλωση στην Αθήνα, συναίνεση στις Βρυξέλλες

Μπορεί στην Αθήνα η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να... «σφάζονται» με τον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο στις Βρυξέλλες τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Χθες, ευρωβουλευτές όλων των κομμάτων -πλην ΚΚΕ και Χρυσής Αυγής- συναντήθηκαν και συμφώνησαν να προβούν σε συντονισμένες παρεμβάσεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε ό,τι αφορά την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων. Πρόκειται για ένα θέμα που εδώ και καιρό έχει «σηκώσει» ο Μανόλης Γλέζος, που είχε και την πρωτοβουλία, μαζί με τον Δημήτρη Παπαδημούλη και τον Μανόλη Κεφαλογιάννη, οι οποίοι ανέλαβαν τις συνεννοήσεις με τους υπόλοιπους εκπροσώπους μας στις Βρυξέλλες.

Σημειωτέον, πάντως ότι από τη συνάντηση απουσίαζαν ορισμένοι βουλευτές: ήταν εκεί όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Γλέζος, Παπαδημούλης, Σακοράφα, Κούνεβα, Χρυσόγονος, Κατρούγκαλος), ο Μανόλης Κεφαλογιάννης και ο Γιώργος Κύρτσος από τη ΝΔ, ο Νίκος Ανδρουλάκης από την «Ελιά» και οι δυό ευρωβουλευτές του «Ποταμιού», Γιώργος Γραμματικάκης και Μίλτος Κύρκος. Η «γαλάζια» Μαρία Σπυράκη απουσίασε, ενώ ο επίσης «γαλάζιος» Θόδωρος Ζαγοράκης έστειλε... έναν συνεργάτη του. Συνεργάτη έστειλε και η Εύα Καϊλή, ενώ το «παρών» από τους Ανεξάρτητους Έλληνες έδωσε ο μόνος ευρωβουλευτής του κόμματος, Νότης Μαριάς.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.