ΕΛΛΑΔΑ

Έσωσε τη ζωή σε κοριτσάκι 17 μηνών στη θάλασσα

Την 19χρονη ηρωίδα από τη Συρία θα τιμήσει το δημοτικό συμβούλιο Χανίων

Την 19-χρονη Dooa Al Zamel από τη Συρία, η οποία πάλεψε επί 4 ημέρες με τα κύματα στη θάλασσα της Μεσογείου, κρατώντας στη ζωή ένα 17μηνο κοριτσάκι, θα τιμήσει το δημοτικό συμβούλιο Χανίων.

Τη σχετική πρόταση κατέθεσε στην σημερινή συνεδρίαση του οργάνου, ο δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας και έγινε δεκτή από όλες τις παρατάξεις.

« Η νεαρή γυναίκα με την πράξη της έστειλε παντού το μήνυμα του πόσο αξίζει να παλεύεις για την ζωή σώζοντας από βέβαιο θάνατο ένα μικρό παιδί για αυτό αξίζει κάθε τιμή», δήλωσε ο κ Βάμβουκας

Η 19-χρονη γυναίκα είναι στους ελάχιστους επιζήσαντες του ναυαγίου ανοιχτά της Μάλτας, που στοίχισε τη ζωή σε εκατοντάδες ανθρώπους.

Η Dooa Al Zamel φιλοξενείται στα Χανιά και το δημοτικό συμβούλιο, μετά από πρόταση του δημάρχου Τάσου Βάμβουκα, αποφάσισε να της αποδώσει τιμή αλλά και να ζητήσει να της δοθεί η ελληνική ιθαγένεια.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.