ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λόγω "πίεσης" σε ανθρώπους «που ωφελήθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία

Δράση: Να παραιτηθεί ο νέος υφυπουργός Παιδείας

Την παραίτηση του νέου υφυπουργού Παιδείας ζητεί η "Δράση" με αφορμή βίντεο που απεικονίζει τον κ. Γεωργαντά να ¨πιέζει" πολίτες "που ωφελήθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία" να στηρίξουν το κόμμα εκλογικά.

Όπως αναφέρει το κόμμα, "την άσκηση "πίεσης" σε ανθρώπους «που ωφελήθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία, που δούλεψαν για τη Ν.Δ., που πήρανε συμβάσεις από τη Ν.Δ. – συμβάσεις έργου, συμβάσεις ορισμένου χρόνου – άλλοι που πήγαν στα stage (…), που στα χρόνια διακυβέρνησης της Ν.Δ. ωφελήθηκαν από τη Ν.Δ.» προωθούσε προεκλογικά (29/5/2012) ο νέος υφυπουργός Παιδείας κ. Γιώργος Γεωργαντάς".

Στην ανακοίνωση της Δράσης, τονίζεται επίσης, πως "Η Δράση, που αταλάντευτα πιστεύει ότι οι πολίτες δεν είναι πελάτες, καλεί τον Πρωθυπουργό να αντικαταστήσει άμεσα τον κ. Γεωργαντά με έναν άνθρωπο που με το ήθος και την πολιτεία του θα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή, για την Ελλάδα που όλοι θέλουμε και μπορούμε να φτιάξουμε. Αν δεν συμβεί αυτό, θα αναλάβουμε άλλες πρωτοβουλίες, ώστε η απαράδεκτη αυτή στάση να μην μείνει χωρίς συνέπειες. Από την κρίση αυτή θα επιβιώσει ή η παραγωγική Ελλάδα ή το πελατειακό κράτος, που προκλητικά μας κουνά διά του νέου υφυπουργού "Παιδείας" το δάκτυλό του".

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.