ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Για τις διαπραγματεύσεις Αθήνας-τρόικας

Κομισιόν: Κοινή η απόφαση για συνάντηση στο Παρίσι

Στις συναντήσεις  των κυβερνητικών στελεχών με τους επικεφαλής της τρόικας το Παρίσι αναφέρθηκε η εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μίνα Αντρέεβα, λέγοντας πως στόχος είναι «να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση».

«Και οι δύο πλευρές συνεχίζουν να εργάζονται στενά και από κοινού, με στόχο την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και συζητούν πώς μπορεί η Ελλάδα να συνεχίσει να ενισχύει τη δημοσιονομική της κατάσταση και την οικονομική της ανάπτυξη», επανέλαβε η εκπρόσωπος της Επιτροπής, σημειώνοντας ότι η συνάντηση στο Παρίσι ήταν κοινή απόφαση της τρόικας και της ελληνικής πλευράς.

Συνεχίζοντας, η Μ. Αντρέεβα δήλωσε ότι στο Παρίσι θα εξεταστεί η πρόοδος που έχει σημειωθεί στις συζητήσεις μεταξύ των ελληνικών Αρχών και της τρόικας.

«Οι συζητήσεις στο Παρίσι γίνονται για να διαπιστώσουμε πού βρισκόμαστε, σχετικά με τα μέτρα που χρειάζονται για να επιστρέψει η τρόικα στην Αθήνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείσα για το ΔΝΤ, η Μ. Αντρέεβα είπε ότι όλοι οι εταίροι βρίσκονται σε συνεργασία για τον συντονισμό των θέσεών τους. Τέλος, αναφορικά με την επίσκεψη στην Αθήνα, του επιτρόπου Οικονομίας Πιερ Μοσκοβισί, η Μ. Αντρέεβα δήλωσε ότι προς το παρόν δεν έχει οριστεί ημερομηνία.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.