ΕΛΛΑΔΑ

Έκλεισαν τα στόματά τους με μονωτικές ταινίες

Σε απεργία πείνας οι Σύροι πρόσφυγες του Συντάγματος

Σε απεργία πείνας προχώρησαν από το πρωί οι περίπου 200 Σύροι πρόσφυγες, που παραμένουν για έκτη ημέρα στο Σύνταγμα.

Ζητούν να τους παρασχεθεί πολιτικό άσυλο, στέγη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, καθώς αρκετοί εξ αυτών και κυρίως τα παιδιά αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Όλοι τους έχουν κλείσει τα στόματά τους με μονωτικές ταινίες.

 

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ .ΠΙΣΤΕΥΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΕΝΕΙΕΣ .ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ .ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ . ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ . ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΖΩΑ .

  2. gkp 21:34 24/11/2014

    Ή εικόνα του Συντάγματος που είναι ο καθρέφτης της πρωτεύουσας και της χώρας με τους παράνομους μετανάστες από την Συρία αποτρέπει κάθε σοβαρό επενδυτή να έρθει να ρίξει ακόμα και κερδοσκοπικά κεφάλαια σε μια τέτοια άθλια κατάσταση.Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια είναι μια αποικία χρέους, υπερφορολόγησης και Λαθρομετανάστευσης.
    Οι Έλληνες σε σχέση με τους άλλους Ευρωπαίους πληρώνουν για να μην έχουν τίποτα σε ανταποδοτικότητα.Υγεία, Παιδεία, Κοινωνική Πρόνοια, Υποδομές, Συγκοινωνίες και κοινωνική συνοχή έχουν διαλυθεί από τους παράνομους μετανάστες.Είναι φανερό ότι σε μία χώρα που δεν μπορεί να ταίσει τους δικούς της πολίτες ολοι αυτοί που συρρέουν εδώ αργά η γρήγορα θα κυλήσσουν στην εγκληματικότητα πάλι με θύματα τους Έλληνες.

  3. gkp 21:21 24/11/2014

    Αυτοί είναι οι «ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ» όπως έσπευσε να τους χαρακτηρίσει ο Βαρβιτσιώτης μέσα στο καλοκαίρι και ενώ οι ροές των χιλιάδων παράνομων μεταναστών από την Συρία έπαιρναν τον δρόμο για την Ελλάδα.Αυτό είναι το αποτέλεσμα της τελείως ανύπαρκτης κυβερνητικής πολιτικής στο πρόβλημα της Λαθρομετανάστευσης.Ο πρόσφατος ελεεινός αντιρατσιστικός νόμος λειτουργεί σαν μαγνήτης για όλους αυτούς που βλέπουν την Ελλάδα της χρεοκοπίας σαν ιδανικό προορισμό.Σε καμία χώρα οι φορολογούμενοι δεν πληρώνουν τόσους πολλούς φόρους για να καρπώνονται μέρος αυτών οι Λαθραίοι μετανάστες.Τις επόμενες μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ των εκατομμυριούχων μαζί με ΚΕΡΦΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ μαζί και με πλουσιοπάροχα αμοιβόμενες από ύποπτα κονδύλια ΜΚΟ θα σπεύσουν να εκμεταλευτούν πολιτικά το γεγονός.Προσθέστε δίπλα στην φωτογραφία αυτή τις γνωστές φιγούρες αυτών που πατρωνάρουν και ξεσηκώνουν όλους αυτούς.Δεν έχουν ακόμα καταλάβει οι κυβερνώντες ότι με τόσες διαφορετικές εθνικές, φυλετικές και θρησκευτικές μειονότητες η μετατροπη της Ελλάδας σε Κόσοβο είναι πρό των πυλών;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.