ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία

Ζητούν 100 ευρώ από τους λιπόθυμους Σύρους για να τους νοσηλεύσουν!

Σύμφωνα με επίσημο έγγραφο το οποίο παραθέτουν, ζητήθηκαν χρήματα από συμπατριώτες τους οι οποίοι μεταφέρθηκαν μετά από λιποθυμικά επεισόδια στα νοσοκομεία Ιπποκράτειο και Αλεξάνδρα. Όπως επισημαίνουν, σε αντίθετη περίπτωση, δεν τους επιτρεπόταν να νοσηλευτούν εκεί.

kataggelia

Ο εκπρόσωπος των Σύρων, Αμπντούλ Νταργούιτζ  επιβεβαίωσε το γεγονός, κατονομάζοντας τα δύο συγκεκριμένα νοσοκομεία. «Καλούσαμε τα ασθενοφόρα να έρθουν και μόλις φτάναμε στα νοσοκομεία, μας ζητούσαν λεφτά. Αλλιώς δεν μας επέτρεπαν τη νοσηλεία» λέει χαρακτηριστικά ο Σύρος εκπρόσωπος.

Παράλληλα, συμπληρώνει ότι «πάνω από όλα είναι η υγεία. Αυτά μόνο στην Ελλάδα τα έχουμε δει..», εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την θλίψη και την αγανάκτηση του για το συγκεκριμένο γεγονός.

Πηγή: HuffPost Greece

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. gp 21:21 28/11/2014

    Το σωστό είναι να πληρώνουν πρώτα και πρίν από τους Έλληνες οι Λαθρομετανάστες.Οι παράνομοι μετανάστες είναι εκείνοι που διέλυσαν το ακριβοπληρωμένο από τους Έλληνες
    σύστημα υγείας. Οι Αλβανοί μέχρι Ιατρικό Τουρισμό είχαν οργανώσει φέρνοντας εδώ τους Συγγενείς τους να νοσηλευτούν στα Ελληνικά Νοσοκομεία χωρίς να έχουν πληρώσει ούτε ένα ευρώ.Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τα νοσοκομεία θα δέχονται κατά προτεραιότητα και κατά προτίμηση παράνομους μετανάστες και οι Έλληνες θα μένουν απέξω.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.