LIFESTYLE

Αποκάλυψη σε ραδιοφωνική συνέντευξη

Lady Gaga: Κακοποιήθηκα σεξουαλικά στα 19 μου

Η pop star Lady Gaga έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από έναν άνδρα 20 χρόνια μεγαλύτερό της όταν εκείνη ήταν 19 ετών, όπως αποκάλυψε η ίδια σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε χθες στον διάσημο δημοσιογράφο Χάουαρντ Στερν.

Η 28χρονη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι έχει κάνει πολλά χρόνια θεραπεία για να ξεπεράσει την τραυματική αυτή εμπειρία. Η Lady Gaga, το αληθινό όνομα της οποίας είναι Στέφανι Τζερμανότα, αναφέρθηκε στο περιστατικό όταν ο Στερν την ρώτησε από που εμπνεύστηκε το τραγούδι της με τίτλο Swine (Γουρούνι). Εκείνη απάντησε ότι το τραγούδι μιλάει για τον βιασμό και πρόσθεσε ότι μιλάει για τον θυμό και την οργή, ενώ είπε «είχα πολύ πόνο που ήθελα να βγάλω».

Όπως αποκάλυψε, ο δράστης ήταν μουσικός παραγωγός, ο οποίος διέδιδε ότι οι δυό τους είχαν σχέση, σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Post. Ωστόσο, η τραγουδίστρια, η οποία ακολουθείται από σχεδόν 43 εκατομμύρια χρήστες του Twitter, δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του δράστη στη συνέντευξή της. «Πέρασα φρικτές καταστάσεις με τις οποίες σήμερα μπορώ και γελάω γιατί για να το ξεπεράσω έκανα πολλά χρόνια θεραπεία, ψυχική και σωματική, και η μουσική μου μού έκανε πολύ καλό», είπε η τραγουδίστρια.

Όταν ο Στερν την ρώτησε αν αντιμετώπισε ποτέ τον δράστη, εκείνη απάντησε αρνητικά γιατί, όπως είπε, «αυτό θα με παρέλυε». «Τον είδα μία φορά μέσα σε ένα κατάστημα και από τον φόβο μου παρέλυσα. Γιατί μόνο όταν πέρασαν μερικά χρόνια μπόρεσα να πω ''Μα αυτό ήταν πολύ φρικτό''», εξήγησε. Όπως είπε στον δημοσιογράφο, δεν μίλησε νωρίτερα για την εμπειρία της γιατί δεν ήταν έτοιμη να παραδεχτεί ότι συνέβη κάτι. «Συμβαίνει καθημερινά κι είναι πραγματικά τρομακτικό και είναι θλιβερό. Δεν με επηρέασε τόσο αμέσως μετά, όσο τέσσερα με πέντε χρόνια αργότερα. Με διέλυσε. Με τραυμάτισε τόσο πολύ ψυχικά που έλεγα ''απλά συνέχισε'' γιατί έπρεπε να βγω από αυτή την κατάσταση», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.