ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κομισιόν: Θα συζητηθεί στις 8 Δεκεμβρίου

Ουδέν νεότερο από το μέτωπο της τρόικας

Με αγωνία περιμένει η συγκυβέρνηση τα νεότερα από το μέτωπο της τρόικας.

Τις προ ολίγων ημερών δηλώσεις του επιτρόπου Οικονομίας Πιέρ Μοσκοβισί, υπενθύμισε, κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των δημοσιογράφων, ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, ερωτηθείς σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των δανειστών.

«Μετά τις πρόσφατες συζητήσεις στο Παρίσι, υπήρξε προσέγγιση απόψεων. Οι συζητήσεις συνεχίζονται με στόχο την ολοκλήρωση της αξιολόγησης. Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί στο Eurogroup της 8ης Δεκεμβρίου», είπε ο κ. Σχοινάς.

Όντας όμηρος της στρατηγικής του υπάκουου μαθητή, η κυβέρνηση σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να προβάλλει μια διαφορετική πολιτική πρόταση, έξω από τη λογική του μνημονίου, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Πρόκειται για την ίδια κυβέρνηση που όλο το προηγούμενο διάστημα μιλούσε για ''τέλος των μνημονίων'' και κατηγορούσε ως καταστροφολογία τα νέα μέτρα. Τελικά, είδαμε το ίδιο έργο όπως σε κάθε γύρο διαπραγματεύσεων, με τον λύκο να μετατρέπεται σε αρνάκι και την κυβέρνηση να αναγκάζεται σε μια άτακτη υποχώρηση, που την απαξιώνει εντελώς τόσο εντός της χώρας όσο και εκτός», υποστηρίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.