ΕΛΛΑΔΑ

Από τους «Γιατροί του Κόσμου»

Στο Σύνταγμα το χριστουγεννιάτικο δέντρο από γάλα

Ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δέντρο με κουτιά από γάλα, θα στολίσουν και φέτος στον χώρο πολλαπλών χρήσεων στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα, αλλά και στους σταθμούς «Ελληνικό» και «Πειραιάς», οι Γιατροί του Κόσμου σε συνεργασία με τις Συγκοινωνίες Αθηνών.

«Τα φετινά Χριστούγεννα γινόμαστε ακόμη περισσότεροι και συγκεντρώνουμε πιο πολύ γάλα από ποτέ. Μετακινηθείτε με τις Συγκοινωνίες Αθηνών, και ελάτε με τα παιδιά σας την ερχόμενη Παρασκευή, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, στους σταθμούς "Σύνταγμα", "Ελληνικό" και "Πειραιάς", στον πιο ξεχωριστό στολισμό χριστουγεννιάτικου δέντρου» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση και προστίθεται:

«Αντί για στολίδια όμως, φέρτε μαζί σας τουλάχιστον ένα κουτί γάλα, για να φτιάξουμε όλοι μαζί το πιο μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης, για όλα εκείνα τα παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη και που ονειρεύονται, πως φέτος ο Αϊ Βασίλης μπορεί να τους φέρει ένα ζεστό ποτήρι γάλα».

Eκτός από γάλα όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν: βρεφικά γάλατα (σκόνη), παιδικές τροφές, ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, λάδι, ζάχαρη.

Χριστουγεννιάτικα δέντρα από γάλα στήνουν οι Γιατροί του Κόσμου

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.