Neo

Μέχρι και ο Γκάμπριελ …συμπονεί τον Βαγγέλη

Την …συμπαράστασή του στο ΠΑΣΟΚ και τον Ευάγγελο Βενιζέλο προσωπικά εκφράζει λίγο μετά τη συντριπτική ήττα του κόμματος στις εκλογές της Κυριακής, ο πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας Σίγκμαρ Γκάμπριελ.

Με επιστολή του στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο αντικαγκελάριος Γκάμπριελ επιχειρεί να τον διαβεβαιώσει ότι έκανε το …σωστό τα προηγούμενα χρόνια, αναλαμβάνοντας μεγάλη ευθύνη, ακόμα και αν αυτό οδήγησε στη «δύσκολη» αυτή ώρα για το ΠΑΣΟΚ.
Τον διαβεβαίωσε μάλιστα πως είναι σημαντικό για τον ίδιο να συνεχίσουν να διατηρούν τις μακροχρόνιες στενές σχέσεις μεταξύ των κομμάτων τους, αλλά και ότι …στηρίζουν τον «δύσκολο δρόμο» που έχουν μπροστά τους.

Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής :

Αγαπητέ Ευάγγελε! Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και το SPD θα θέλαμε σε αυτή τη πολιτικά δύσκολη ώρα, να στείλουμε σε σένα και στο κόμμα σου τους πιο εγκάρδιούς μας χαιρετισμούς. Κατά τη διάρκεια των περασμένων ετών και σε μία εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία λόγω της βαθιάς οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, αναλάβατε ευθύνη για την χώρα σας και για την ευρωπαϊκή συνοχή. Η βελτίωση των προοπτικών της χώρας για ανάκαμψη από την κρίση οφείλεται στην σταθερή πολιτική ευθύνης την οποία ακολουθήσατε και για την οποία σας αξίζουν ευγνωμοσύνη και αναγνώριση. Είναι σημαντικό για μένα να συνεχίσουμε να διατηρούμε τις μακροχρόνιες στενές σχέσεις μεταξύ των δύο κομμάτων μας. Θέλω να διαβεβαιώσω τόσο εσένα προσωπικά όσο και το κόμμα σου, ότι εξακολουθούμε να είμαστε στο πλευρό σας ως αδελφό κόμμα και ότι σας στηρίζουμε στο δύσκολο δρόμο που έχετε μπροστά σας. Με εγκάρδιους χαιρετισμούς 
Sigmar Gabriel

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.