Neo

Ο Γλέζος στην πρώτη γραμμή, ξανά

Ενόσω οι υποψήφιοι βουλευτές και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ «οργώνει» την Ελλάδα για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ο Μανόλης Γλέζος ετοιμάζεται να... «οργώσει» την Ευρώπη.

Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς θα μιλήσει σε δύο συγκεντρώσεις σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, που διοργανώνει το Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς, προκειμένου να ενημερώσει το κοινό των άλλων χωρών για τις προοπτικές και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Την επόμενη Τρίτη, μάλιστα, ο Γλέζος θα μιλήσει στο Βερολίνο σε εκδήλωση του αριστερού κόμματος Die Linke, ενώ το θέμα της ομιλίας του θα είναι «ο ΣΥΡΙΖΑ παράδειγμα για όλη την Ευρώπη». Θα έχει προηγηθεί η ομιλία του σε συγκέντρωση της βελγικής Αριστεράς στις Βρυξέλλες, το ερχόμενο Σάββατο, ενώ κατά πληροφορίες ο Μανόλης Γλέζος προγραμματίζει και άλλες ομιλίες, καθώς έχει διάθεση και όρεξη να... «οργώσει» την Ευρώπη για τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

 

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. JP 22:11 15/01/2015

    Κύριε Γλέζο το κόμμα της Γερμανικής Αριστεράς DIE LINKE ήθελε η Ελλάδα να μην πάρει βοήθεια και να χρεοκοπήσει.Όταν είσαι με τους εχθρούς της χώρας σου αυτό συνιστά προδοσία, δεν το ήξερες;

  2. GKP. 19:39 15/01/2015

    Το αριστερό Γερμανικό κόμμα DIE LINKE ήθελε να μην λάβει οικονομική βοήθεια η Ελλάδα από την Ευρώπη και να χρεοκοπήσει.Το να είσαι σύμμαχος με τέτοιο κόμμα ισοδυναμεί με προδοσία.Αυτοί είναι οι σύμμαχοι του ΣΥΡΙΖΑ και του Γλέζου.Μήν ξεχνάμε το παρόν του Γλέζου με σφιγμένη την γροθιά στην κηδεία του Ραμίζ Αλία στην Αλβανία του σφαγέα των αδελφών Βορειοηπειρωτών.Αυτή μόνο Εθνική και πατριωτική στάση δέν λέγεται.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.