Neo

Οργισμένη αντίδραση Παπανδρέου

Δεν κρύβουν την οργή τους για όσα υπονόησε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος,  στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
Σημειώνουν μάλιστα με νόημα ότι "καλό θα ήταν όσοι ανέχθηκαν και συνεργάστηκαν με Μπαλτάκους στην κυβέρνηση, να μη μιλούν για το ποιος ευθύνεται που για το γεγονός ότι η Χρυσής Αυγή έφτασε να είναι τρίτο κόμμα"...

8 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. …ενας πολιτικος αρχηγος κρινεται και απο τις επιλογες των συμβουλων του! ..και αυτοι για αλλη μια φορα τον οδηγησαν σε λαθος επιλογη! το ειχα πει οτι δεν επρεπε να συμμετασχει σε αυτες τις εκλογες καθολου ουτε και με αυτο που σημερα θελει να λεγεται ΠΑΣΟΚ και μετα να εκανε κινηση! ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΘΥΜΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ !

  2. …ενας πολιτικος αρχηγος γιαννη μου κρινεται και απο τις επιλογες των συμβουλων του! ..και αυτοι για αλλη μια φορα τον οδηγησαν σε λαθος επιλογη! το ειχα πει οτι δεν επρεπε να συμμετασχει σε αυτες τις εκλογες με αυτο που σημερα θελει να λεγεται ΠΑΣΟΚ και μετα να εκανε κινηση! ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΘΥΜΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ !

  3. kostas 7:09 26/01/2015

    και ο Παπανδρεου δηλαδη δεν στηριζε αυτην ακριβως την κυβερνηση του Μπαλτακου??? Διαφωνει σε κατι με το υπολοιπο πασοκ??? Ξυπνατε!!! το 2% φαινεται δεν ηταν αρκετο και θα εχουμε ακομα περισσοτερα ξεφτιλικια!!!!!

    • ΚΤ 8:16 27/01/2015

      Oι Παπανδρέου δεν ρίχνουν κυβερνήσεις!!!!

      • kostas 8:50 27/01/2015

        Οι Παπανδρεου παντα ριχνανε τις κυβερνησεις της δεξιας.. Ηταν λαθος αυτο..; Που εισαι Αντρεα να ακουσεις και εσυ αυτα που μας λενε! Τοτε δεν επρεπε να τον ριξει και τον Καραμανλη το 2009! Μποχα και βρωμα, σκανδαλα, φοροι στους μικρους και αδυνατους μονο, παρτυ και σχεσεις με την ντοπια ελιτ 3 χρονια και εμεις λεμε «δεν ριχνουμε την κυβερνηση». Παρε το 2% στο κεφαλι τοτε και πολυ ητανε κιολας!

  4. Steve 5:35 26/01/2015

    Τον κακό του τον καιρό. Ποιός είναι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ? Ποίος ήταν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης με Αδωνη Γεωργιάδη και Βορίδη υπουργούς? θέλει και να μιλάει???

  5. Το οτι ο Μπαλτάκος ορίστηκε γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου της Κυβέρνησης του 2012 δηλαδή Βενιζέλου,Σαμαρά,Κουβέλη δεν έπαιξε κανέναν ρόλο? Όταν επι 1,5 χρόνο ο Μπαλτάκος με τις πλάτες Βενιζέλου,Σαμαρά έκανε πολιτική υπερ της Χρυσής Αυγής δεν παίζει ρόλο?

  6. Δεν νομίζω ότι υπονόησε τίποτα ο χοντρός. Είπε σαφέστατα ότι για το γεγονός ότι βγήκε τρίτη η ΧΑ ευθύνεται ο Γιώργος Παπανδρέου. Το είπε ξεκάθαρα. Απλό.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.