ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

Αλλά δεν του …βγήκε

Πήγε και στις δύο, για να …ενώσει

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η πρωτοβουλία του πρώην Προέδρου της Βουλής Απόστολου Κακλαμάνη, να πάει και στις δύο κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις, του Γιώργου Παπανδρέου στο γήπεδο του Πανελληνίου και του Ευάγγελου Βενιζέλου στο Σπόρτιγκ, επιχειρώντας προφανώς να βάλει τα θεμέλια τώρα για να αποτελέσει τη γέφυρα μεταξύ των δύο την «επόμενη μέρα» των εκλογών.

Και αν στις προθέσεις του ήταν να παίξει τον ρόλο του «ενωτικού», αποσπώντας ωστόσο το χειροκρότημα του «όλου» χώρου, δεν τα κατάφερε. Αντίθετα, χειροκροτήθηκε μόνο στη συγκέντρωση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, όπου πήγε πρώτα, ενώ αντίθετα, μαθαίνοντας στη συνέχεια την στάση του, οπαδοί του ΠΑΣΟΚ, τηλεφωνούσαν στο κόμμα μόνο για να μεταφέρουν τη δυσθυμία τους… βρίζοντας.

Ο ίδιος πάντως, με ανακοίνωση του γραφείου του θέλησε να οικειοποιηθεί το ρόλο του «ειρηνοποιού», αγνοώντας τέτοιου είδους αντιδράσεις.

«Συνεπής στη γραμμή της ενότητας και της πρόσκλησης στους ψηφοφόρους της παράταξης να στηρίξουν οποιοδήποτε από τα δύο ψηφοδέλτια επιθυμούν, χωρίς αντιπαραθέσεις, ο Απόστολος Κακλαμάνης παρευρέθηκε απόψε και στις δύο προεκλογικές συγκεντρώσεις, τόσο του ΠΑΣΟΚ, υπό τον Ε. Βενιζέλο, όσο και του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, υπό τον Γ. Παπανδρέου», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του γραφείου του, όπου ζητά την συνεργασία των δύο χώρων την επομένη των εκλογών.

«Σε συνεργασία με ιστορικά και άλλα στελέχη που αποφάσισαν ν’ αγωνιστούν για την επανασυσπείρωση της παράταξης, καλούν και τις δυο πλευρές να συνεργαστούν από την επομένη των εκλογών για ένα ΕΝΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ για την ανασυγκρότηση της μεγάλης δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης, στη βάση αρχών και με δημοκρατικές διαδικασίες», αναφέρεται χαρακτηριστικά, θέτοντας μάλιστα και τον στόχο.

«Άμεσος στόχος όλων πρέπει να αποτελέσει η εφαρμογή ενός εθνικού σχεδίου αντιμετώπισης της κρίσης και των κινδύνων που απειλούν τη χώρα στο εσωτερικό και το εξωτερικό μέτωπό της, με εθνική ενότητα και ομοψυχία των πατριωτικών, κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων της πατρίδας», καταλήγουν οι συντάκτες της ανακοίνωσης.

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Θ.Τ. 11:46 23/01/2015

  Σεβαστέ Πρόεδρε
  άλλο λάθη και «λάθη» του ΜΟΝΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ
  άλλο ΜΠΑΜΠΕΣΙΕΣ του πυρομανούς με στολή πυροσβέστη .
  Κρίμα που εσείς που ζήσατε το 65 και το 89
  δεν βλέπετε το πολιτικό πορνό που παίζεται πάλι
  της δεξιάς και της «αριστεράς» μαζί και με την κλίκα ΒΒ .

 2. alex 12:42 22/01/2015

  Αν είχε πάει σπίτι του νωρίτερα, τώρα θα μπορούσε να παίξει το ρόλο του γεφυροποιού. Τώρα ειναι αργά. Ο κόσμος θα θυμάται πια την αγωνία του μόνο για την καρέκλα. Ακόμα και σ’αυτές τις εκλογές, ξεκίνησε προεκλογική εκστρατεία, αλλά όταν είδε ότι δεν του βγαίνει, αποσύρθηκε. Κι αφού κανείς δεν τον υπολογίζει πια, ούτε ο Βενιζέλος ούτε ο Παπανδρέου, τρέχει στις προεκλογικές συγκεντρώσεις τους να το παίξει ενωτικός. Άσε ρε Απόστολε, δεν περνάει πια η μπογιά σου, μην ξεφτιλίζεσαι έτσι…

 3. κ.ζ 11:22 22/01/2015

  ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΖΜΙ ΠΟΥ ΡΑΓΙΖΕΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΘΕΑΤΡΟ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ.

 4. Ο κ.Κακλαμάνης πονάει μ’ αυτά που βλέπει αλλά…!!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.