ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους

Τσίπρας: Αποκατάσταση στις αδικίες και τις απώλειες εισοδημάτων των πολυτέκνων

Την πολιτική βούληση του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο του προγράμματός του για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, να αποκαταστήσει σταδιακά τις αδικίες και τις απώλειες των εισοδημάτων και των δικαιωμάτων των πολύτεκνων οικογενειών, που συντελέστηκαν στα χρόνια του μνημονίου, εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας στο προεδρείο της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας, στη σημερινή συνάντησή τους.

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι οι πολύτεκνες οικογένειες ήταν από τα μεγαλύτερα θύματα των αντικοινωνικών περικοπών που προωθήθηκαν τα χρόνια του μνημονίου, και πρόσθεσε ότι με τις περικοπές σε βάρος των πολύτεκνων οικογενειών, η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου παραβίασε το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά τους για ειδική φροντίδα από το κράτος.

Παραβίασε όμως και τη δική της συνταγματική υποχρέωση για σχεδιασμό και εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής, οξύνοντας ακόμα περισσότερο το κρίσιμο για το μέλλον της χώρας δημογραφικό πρόβλημα, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας το ενδιαφέρον του κόμματός του για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολυτέκνων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.