ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Απολογήθηκε στους ανακριτές

Στη φυλακή οδηγήθηκε η εξαδέλφη του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία της στους ανακριτές κατά της διαφθοράς Ρέα Κατσιβέλη και Δημήτρη Φούκα η εξαδέλφη του βαυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού, η οποία είχε αποκαλύψει στις αρχές τη δράση εγκληματικής οργάνωσης ομολογώντας ότι και η ίδια είχε αξιόποινη συμμετοχή.

Όλα όσα είπε η Λίτσα Βλαστού συνεκτιμήθηκαν από τις αρχές και δεν της απαγγέλθηκε κατηγορία για εγκληματική οργάνωση, ωστόσο έμεναν μία σειρά από σοβαρά κακουργήματα στα οποία και η ίδια είχε ομολογήσει τη συμμετοχή της. Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει για τη Λίστα Βλαστού ξέπλυμα μαύρου χρήματος αλλά και παράβαση του νόμου περί εκρηκτικών υλών .

Στην απολογία της ενώπιον των δικαστικών λειτουργών , σύμφωνα με πληροφορίες, επανέλαβε όσα είχε πει εξεταζόμενη στην Αστυνομία όταν εμφανίστηκε και έδωσε στοιχεία καταγγέλοντας τον εξάδελφό της και άλλα πρόσωπα ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης. Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με όσο έχει υποστηρίξει, δέχθηκε και η ίδια σοβαρές απειλές για τη ζωή της όταν΄-κατά τους ισχυρισμούς της- χάθηκαν από το σπίτι της 250.000 ευρώ που της είχε δώσει για να τα φυλάξει ο Παναγιώτης Βλαστός.

Η κατηγορούμενη απολογήθηκε χωρίς δικηγόρος και κατά τις ίδιες πληροφορίες αποκάλυψε στις αρχές και μία ακόμα βομβιστική επίθεση σε κατάστημα . Μετά την απολογία της με σύμφωνη γνώμη και της εισαγγελικής αρχής η κατηγορούμενη κρίθηκε προφυλακιστέα. Από την πλευρά τους οι ανακριτές αναμένεται τις επόμενες μέρες να καλέσουν σε απολογία τον Παναγιώτη Βλαστό , ενώ ενδέχεται να προχωρήσουν και στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος άλλων προσώπων για τα οποία προκύπτει από τα στοιχεία της δικογραφίας η διασύνδεσή τους με συγκεκριμένες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.