ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η επιστολή -απάντηση του πρώην υπουργού στον ΣΔΟΕ

Κ. Λαλιώτης: «Δεν έχω να κρύψω και να φοβηθώ τίποτα, αυτή είναι η περιουσία μου»

Ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με επιστολή του στον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ, Παναγιώτη Δάνη, εκφράζει την έκπληξή του σχετικά με την αποκάλυψη της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» ότι, το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος διενεργεί έλεγχο στα περιουσιακά του στοιχεία.

«Πλανάται η απορία και το ερώτημα ποιοί και γιατί διέρρευσαν ένα δημόσιο έγγραφο, διαβαθμισμένο ως εμπιστευτικό, προς την εφημερίδα. Βεβαίως, η σκοπιμότητα των δόλιων αυτουργών είναι προφανής. Με πρόσχημα τον ανολοκλήρωτο έλεγχο θέλησαν να δημιουργήσουν προκαταβολικά σκιές, με στόχο να σπιλώσουν με ανυπόστατες φημολογίες το όνομά μου και να ''ρίξουν λάσπη στον ανεμιστήρα των ΜΜΕ''», σημειώνει στην επιστολή του ο κ. Λαλιώτης.

Είμαι απολύτως σίγουρος ότι και αυτή η απόπειρα διαφόρων σκοτεινών κύκλων να με συκοφαντήσουν θα πέσει στο κενό και θα συντριβούν για μια ακόμα φορά όποιοι κι αν είναι, όπου και να βρίσκονται, συνεχίζει ο πρώην υπουργός, υπερτονίζοντας πως «κάθε έλεγχος των θεσμικών οργάνων της Πολιτείας είναι ευπρόσδεκτος και επιβεβλημένος γιατί δεν έχω να κρύψω τίποτα και γιατί δεν έχω να φοβηθώ κανέναν».

Ο κ. Λαλιώτης μεταξύ άλλων ζητεί να επιταχυνθούν και να ολοκληρωθεί ο ενδελεχής έλεγχος του ΣΔΟΕ στην περιουσιακή κατάσταση και να δημοσιοποιηθεί το ταχύτερο δυνατό το πόρισμα και τα συμπεράσματα των ερευνών. Επίσης ο πρώην υπουργός δηλώνει ότι, για την ταχύτερη και πληρέστερη διαδικασία ελέγχου η συνδρομή του είναι αυτονόητη, άμεση και αποφασιστική.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή του Κώστα Λαλιώτη εδώ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.