ΕΛΛΑΔΑ

«Άμεση παρέμβαση της κυβέρνησης»

Σακελλαρίδης: Την Τρίτη στους λογαριασμούς των βαμβακοπαραγωγών η στρεμματική ενίσχυση

Με την άμεση και αποτελεσματική παρέμβαση της κυβέρνησης επιλύθηκε το πρόβλημα με την καθυστέρηση της στρεμματικής ενίσχυσης στους 50.000 βαμβακοπαραγωγούς, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Η στρεμματική ενίσχυση βάμβακος για το 2014 θα είναι διαθέσιμη από αύριο, Τρίτη, αφού ήδη έχουν κινητοποιηθεί όλες οι διαδικασίες, διαβεβαίωσε ο κ. Σακελλαρίδης.

Παράλληλα άσκησε κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση, κατηγορώντας την για μικροκομματική εκμετάλλευση και για εμπαιγμό των βαμβακοπαραγωγών χωρίς όρια. Συγκεκριμένα, σημείωσε ότι «γραφειοκρατικές και τεχνικές ολιγωρίες, οι οποίες έχουν να κάνουν με τη στενότητα στην ερμηνεία μιας οδηγίας της ΕΚΤ από την Τράπεζα της Ελλάδας, έγιναν ακόμα μια φορά αντικείμενο μικροκομματικής εκμετάλλευσης από την αξιωματική αντιπολίτευση».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι δεν θα ακολουθήσει την αξιωματική αντιπολίτευση και ότι «προτιμά να δίνει λύσεις στα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, που τόσο δεινοπάθησε από την προηγούμενη κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.