ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συναρπάζει το κοινό στις συναυλίες

Αποθεώνεται η Νανά Μούσχουρη στην Αυστραλία

Μεγάλη επιτυχία σημειώνει οι συναυλίες που πραγματοποιεί στην Αυστραλία η Νανά Μούσχουρη, η οποία στα 80 χρόνια της, εξακολουθεί να γεμίζει τις αίθουσες και να συναρπάζει το κοινό.

Η ίδια, συγκινημένη που ξαναβρέθηκε στην Αυστραλία, ερμήνευσε αρκετά τραγούδια από την αξιοζήλευτη καριέρα της, παραμένοντας στη σκηνή σχεδόν δύο ώρες.

Στο Σίδνεϊ και στη Μελβούρνη η Νανά Μούσχουρη, ξεκίνησε τις συναυλίες της με το τραγούδι «Τώρα που πας στην ξενιτειά», του Μάνου Χατζιδάκι και του Νίκου Γκάτσου, ενώ το «Χάρτινο το φεγγαράκι» το τραγούδησε χωρίς μουσικούς και τους θεατές να έχουν σηκωθεί όρθιοι. Μεταξύ άλλων, ερμήνευσε τραγούδια, όπως το «Γιλεκάκι», το «'Ασπρη μέρα και για μας», «Τα παιδιά του Πειραιά» και το «Οδός Ονείρων». Τα ελληνικά, έδωσαν τη θέση τους σε ξένα διαχρονονικά τραγούδια όπως το Song for Liberty, Ave Maria, Only Love, The White Rose of Athens, Smoke gets in your Εyes, En Aranjuez con Mi Amor, ενώ μάγεψε με το Scarborough Fair και το Love is a losing game της Winehouse.

Η Νανά Μούσχουρη έχει ήδη εμφανιστεί στο Μπρίσμπεϊν, στο Σίδνεϊ και στη Μελβούρνη, ενώ την Πέμπτη θα τραγουδήσει στην Αδελαΐδα και στις 19 Απριλίου στο Περθ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.