ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Οι τρεις λύσεις

Ο «ISKRA» ονειρεύεται να συγκρουστεί με τη γερμανική Ευρώπη των 500 εκατομμυρίων πολιτών και να στήσει τη γαλανόλευκη στην κορυφή του Ράιχσταγκ!

Στη συνέχεια θα επιβάλλει κεφαλικό φόρο σ’ όλους τους Ευρωπαίους και θα λύσει το ελληνικό πρόβλημα των ελλειμμάτων και του χρέους διά παντός…

Στο μεταξύ η Ελλάδα οδεύει ολοταχώς προς την πέμπτη χρεωκοπία μέσα σε λιγότερο από δύο αιώνες, όπως περιπαθώς εξομολογείται ο Αλέξης στο ραβασάκι του προς την Μέρκελ.

Οι συνταξιούχοι λοιπόν κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς σύνταξη τον επόμενο μήνα επειδή:

• Η Ραχήλ από τη μια αρνείται πεισματικά ν’ ανέβει στον Χολαργό να τυπώσει εκείνα τα 100 δισ. ευρώ. Πείσμωσε επειδή οι φίλοι της στον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούν την φιλενάδα της Ζωή ότι κάνει αβάντες στη «Χρυσή Αυγή» στη Βουλή.

• Ο Αλ. Φλαμπουράρης, από την άλλη, δεν κατάφερε να μαζέψει αέρα «κοπανιστό» ώστε να ξεπληρώσουμε τα ομόλογα που λήγουν τον άλλο μήνα.

Υπάρχουν λοιπόν τρεις λύσεις για να μην πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας.

α) να φυτέψουμε χρηματόδεντρα, όπως είχα προτείνει στο παρελθόν, σ’ όλη τη χώρα και κάθε καλοκαίρι να πάμε να μαζεύουμε ευρώ, δολάρια, γουάν κ.λπ. Αυτή η λύση βέβαια δεν είναι πρόσφορη αυτή τη στιγμή γιατί τα χρηματόδεντρα θα κάνουν μια πενταετία να δώσουν καρπούς και μέχρι τότε θέλουν πότισμα, κλάδεμα, σκάλισμα κ.λπ. και ποιος θα τα κάνει αυτά τώρα, που φεύγουν οι Αλβανοί και οι Πακιστανοί;

β) Η άλλη λύση είναι σε μια σύνοδο της ευρωζώνης ο Αλέξης από μέσα και ο Στρατούλης απ’ έξω, συνεργαζόμενοι να πιάσουν ομήρους τους 18 ηγέτες μαζί με τους Ντράγκι, Γιούνγκερ, Ντάισενμπλουμ και να ζητήσουν 500 δισ. λίτρα. Βέβαια και η λύση αυτή είναι αργή διότι θα χρειαστούν τηλεφωνήματα, συναντήσεις, διαπραγματεύσεις. Και ποιος θα τα κάνει αυτά ο Βαρουφάκης; Ασε καλύτερα! Θα μας πιάσουν.

γ) Καλύτερη λύση είναι η παρακάτω: Να πάρουμε τα ΟΥΚ και κομάντα του ψεκασμένου και με τανκς, αεροπλάνα, όλμους και μάσκες (για να μην μας αναγνωρίσουν) να ληστέψουμε την Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα. Αν πάρουμε μόνο τα μισά από τα 1,1 δισ. ευρώ που τύπωσε ο Ντράγκι, τότε εξοφλούμε τα 315 δισ. που χρωστάμε, μοιράζουμε και από 10.000 ευρώ σε κάθε Έλληνα (μόνο) και θα μας μειώσουν και πάνω από 100 δισ. για να σώσουμε επιχειρήσεις, αυξήσεις και να διορίσουμε στο Δημόσιο και μερικές χιλιάδες κομματόσκυλα!..

Εμπρός γενναίοι Γρεναδιέροι, για τη Ζωή και τη Ραχήλ!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.