ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η χώρα σε φάση στάσης πληρωμών»

Ντόρα: Οι Έλληνες δεν έδωσαν εντολή στην κυβέρνηση να χρεοκοπήσει τη χώρα

Η βουλευτής της ΝΔ εκτιμά ότι, η κυβέρνηση έχει  χάσει χρόνο με τις παλινωδίες της, επισημαίνοντας παράλληλα πως «οι Έλληνες έδωσαν στον ΣΥΡΙΖΑ την εντολή να διαπραγματευτεί, όχι να χρεοκοπήσει τη χώρα».

Σε συνέντευξή της στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, η κ. Μπακογιάννη τονίζει πως η χώρα βρίσκεται σε φάση στάσης πληρωμών και θεωρεί πως αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο να γεφυρωθεί το χάσμα που χωρίζει την κυβέρνηση με τους εταίρους. Σχολιάζοντας τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών ή δημοψηφίσματος, η βουλευτής της ΝΔ τονίζει πως «είναι βέβαιο πως οι εκλογές ή το δημοψήφισμα θα είναι μια καταστροφική εξέλιξη, μια ταφόπλακα για την οικονομία της χώρας».

Η πρώην υπουργός εκφράζει την ανησυχία της και για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στα θέματα της ασφάλειας, της μετανάστευσης και της εξωτερικής πολιτικής, τονίζοντας πως «υιοθετώντας την ατζέντα του 3%, η κυβέρνηση έχει την ψευδαίσθηση ότι εκπροσωπεί το 36% των πολιτών».

Όσον αφορά τα εσωτερικά της ΝΔ, η κ. Μπακογιάννη δηλώνει παρούσα στην πρώτη γραμμή για την ανόρθωση της παράταξης, τονίζοντας πως επιμένει στο έκτακτο συνέδριο όπου θα εξεταστεί και το θέμα της αλλαγής ηγεσίας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.