ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές προβλέψεις

Άρης στον Καρκίνο - Πες όχι στη γκρίνια!

Δύσκολα ξεκινά η εβδομάδα. Για να δούμε τι λένε τ' άστρα...

Αναλυτικά:

Κριός

Το μεγαλύτερο στοίχημα των ημερών είναι να μην αφήσεις να σε νικήσει η απαισιοδοξία και η μίρλα του Άρη στον Καρκίνο, κι αρπαχτείς με σύζυγο ή πατρική οικογένεια. Γιατί να το κάνεις αυτό, όταν μπορείς να τα αλλάξεις όλα (προς το καλύτερο) με σύμμαχό σου τον Ουρανό στο ζώδιό σου, αλλά και μία Αφροδίτη κι έναν Ποσειδώνα που σου λένε πως υπάρχει τρόπος να γίνει το όνειρο πραγματικότητα; Καλά κατάλαβες, ο τρόπος λέγεται «πίστη».

Ταύρος

Προφανώς με την Αφροδίτη και το Δία στο Λέοντα, μία επισημοποίηση της σχέσης σου, ή ακόμα κι η απόκτηση διαδόχου, είναι σενάρια πολύ πιθανά. Και είναι χίλιες φορές προτιμότερα αυτά τα σενάρια, όπως και τα σχέδια για μία αλλαγή στη ζωή σου από τα τέλη Σεπτεμβρίου και μετά, για σπουδές, ταξίδια ή ακόμα και μία μετακόμιση/μετοίκηση σε άλλη πόλη, από το να σφαχτείς με όποιον ξέρεις και δεν ξέρεις για ανοησίες τύπου «σου είπα/μου είπες». Live and let live, αγάπη.

Δίδυμοι

Η επικοινωνία στο φόρτε της – ο Ερμής στο ζώδιό σου, σε φέρνει στο προσκήνιο. Ανοίγεσαι, μοιράζεσαι, μιλάς, είσαι ανοιχτός ακόμα και άτομα που συνήθως σου τσιτώνουν το νευρικό σύστημα σε nanoseconds, όπως μάνα, αδέρφια, σόι… Φυσικά, γίνεσαι κι εσύ κατανοητός από τους άλλους, οπότε ιδού η ευκαιρία αν έχεις κάτι να πεις και κάποιους να πείσεις. Αρκεί να μην έχεις να πείσεις τη σχέση σου ότι αυτός που είδε στο μπαράκι αγκαλιά με άλλη ήταν ολόγραμμα…

Καρκίνος

Μετά τον Κριό, είσαι το δεύτερο στη σειρά ζώδιο από τα Παρορμητικά, και το δεύτερο κατά σειρά που πρέπει να μην παραδοθεί στη μίρλα και τη γκρίνια του Άρη στο ζώδιό σου. Η λέξη «παρόρμηση» κρύβει τη λέξη «ορμή» - αν λοιπόν θέλεις κάτι ή κάποιον, πρέπει να αφήσεις όλη σου την επιθυμία και την ορμή ελεύθερη και να το ή τον κυνηγήσεις, όχι με υποθέσεις και λόγια, αλλά με πράξεις. Φλογερές πράξεις, όπως απαιτούν οι μέρες.

Λέων

Παρά την παρουσία του Δία και της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, ενδέχεται, Λιονταράκι, ψυχικά να ζεις μέρες συννεφιάς – ίσως κάτι λήγει; Ίσως μία κατάσταση δείχνει τώρα το αδιέξοδό της σε όλο του το μεγαλείο; Σίγουρα νιώθεις πάρα πολύ μόνος.  Πρέπει όμως να καταλάβεις ότι αυτό δεν είναι παρά μία υπαρξιακή κρίση, και πως ο ταχύτερος δρόμος για να βγεις από αυτό είναι να θυμηθείς ποιο είναι το πιο λαμπερό σου όνειρο, και να το κυνηγήσεις.

Παρθένος

Η επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή και υπόσταση, είναι στο fast forward, και μη μου πεις ότι δεν το περίμενες, με τον κυβερνήτη σου στα υπερκινητικά Διδύμια και στον 10ο ηλιακό σου οίκο. Το θέμα είναι να βρίσκεις μικρές οάσεις ησυχίας ανάμεσα στο απίστευτο τρέξιμο της δουλειάς και τις άπειρες προσκλήσεις για διασκέδαση και συναντήσεις με φίλους, γιατί θα καταρρεύσεις. Ο Άρης στον Καρκίνο δεν είναι ένας Άρης ιδιαίτερης ζωτικότητας – οκ, εμπιστευόμαστε όλοι την καλή σου τύχη, αλλά μην τη ζορίζουμε κιόλας, έτσι;

Ζυγός

Η επαγγελματική σου ζωή είναι μία πίεση – οι ανώτεροί σου μοιάζουν αδιάλλακτοι, ο φόρτος εργασίας είναι εξαιρετικά μεγάλος, τα απρόοπτα δίνουν και παίρνουν και βεβαίως δε λείπουν τα πισώπλατα μαχαιρώματα. Ο μόνος τρόπος να το ξεπεράσεις όλο αυτό αλώβητος, είναι να μη μεταφέρεις τον πόλεμο που ζεις καθημερινά στη δουλειά σου, στο σπίτι σου/στη σχέση σου/στην προσωπική σου ζωή. Διατήρησε την ηρεμία και τη χαρά εκεί, είναι το μόνο που σε ισιώνει.

Σκορπιός

Παρά τον ανάδρομο Κρόνο στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου (ή, μήπως, ακριβώς εξαιτίας του; χμ…) εσύ είσαι έτοιμος να ανατείλεις, να ξεχωρίσεις, να λάμψεις, να αποφασίσεις, να κατακτήσεις. Μία υπέροχη περίοδος όπου όλα είναι πιθανά, όλα μπορούν να γίνουν και όλα είναι με το μέρος σου – θα ήταν ειλικρινά κρίμα αν αφήσεις τους φανταστικούς εχθρούς που σου υποδεικνύει ο Άρης στον Καρκίνο να σου καταστρέψει το όνειρο.

Τοξότης

Το ταλέντο, το εκ γενετής χάρισμα σε κάτι, είναι εξαιρετικά σημαντικό πράγμα. Και έχεις δίκιο, δεν διδάσκεται. Ξέρεις όμως τι άλλο είναι εξαιρετικά σημαντικό; Η σκληρή δουλειά, η στοχευμένη προσπάθεια, η ψυχραιμία, ο συντονισμός, η λογική, ο ρεαλισμός. Ο συνδυασμός και των δύο, είναι σε θέση να σε στείλει στις ψηλότερες κορφές των σχεδίων και των οραμάτων σου. Είσαι διατεθειμένος όμως να κοπιάσεις, να προσπαθήσεις, να εργαστείς, ή θα περιμένεις τον από μηχανής θεό; Διότι, χωρίς τη δική σου συμβολή, δεν πρόκειται να κουνήσει ούτε το δαχτυλάκι του.

Αιγόκερως

Με τον γκρινιάρη, καυγατζή Καρκινίσιο Άρη να βασιλεύει στον τομέα των σχέσεών σου, η γκρίνια, η τριβή, η μουρμούρα, η δυσαρέσκεια, είναι στην ημερησία διάταξη. Το πρόβλημα είναι πως με αυτόν τον Άρη δύσκολα υπάρχει ο έντονος, υγιής καυγάς που ανάβει τα αίματα και τον ακολουθεί εξαιρετικό σεξ και λύσεις. Υπάρχουν τα «μούτρα», η δυσανεξία, το τέλμα. Πόσο βαθιές είναι οι αιτίες αυτής της κατάστασης; Μήπως ήρθε η ώρα να πας παρακάτω; Έστω και κόβοντας γόρδιους δεσμούς;

Υδροχόος

Ο Άρης στον 6ο ηλιακό σου οίκο σε κάνει να τρέχεις σα δρομέας μακρινών αποστάσεων, και δη χωρίς μετάλλιο. Τρέχεις σαν το Θανάση Βέγγο, αλλά τουλάχιστον τα καταφέρνεις, και στο τρέξιμο και σε αυτό για το οποίο τρέχεις – επίσης, Δίας και Αφροδίτη στον 7ο ηλιακό σου οίκο της συντροφικότητας, μιλά για έναν έρωτα φωτιά, που κάνει όλα τα άλλα να μοιάζουν ασήμαντα. Ναι, και το τρέξιμο.

Ιχθείς

Θα τον θρηνούμε πολύ ακόμα το μακαρίτη, Ψάρι; Ποιόν μακαρίτη; Μα, έναν έρωτα, μια δουλειά, κάποιον ή κάτι που πάει πάει πάει και δε γυρίζει πια… Περσινά ξινά σταφύλια, λέει ο σοφός λαός. Βγες έξω, λέει η αστρολόγος σου. Αποδέξου προσκλήσεις, διασκέδασε, θυμήσου τις παρέες σου, τα στέκια σου, τις μουσικές σου…ζήσε. Κι εκεί που θα ξαναζείς δειλά δειλά, θα χτυπήσει πάλι η καρδιά σου και θα σου θυμίσει πώς είναι να είσαι ζωντανός, και ερωτευμένος καλοκαιριάτικα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.