ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών

Η Μήδεια του Μποστ στο Ηρώδειο

Το Θέατρο Στοά παρουσιάζει στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών 2015, τη Μήδεια του Μποστ σε σκηνοθεσία Θανάση Παπαγεωργίου, την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Ιουνίου, στις 21:00.

Τι συμβαίνει όταν η Μήδεια, μια καλόγρια, ένας καλόγερος, ο Ιάσων, αλλά και ο ίδιος ο Ευριπίδης… συναντιούνται στη σύγχρονη Ελλάδα, κουβαλώντας το παρελθόν και το παρόν τους; Άλλαξε άραγε κάτι στην ελληνική κοινωνία από το 1993, όταν πρωτοπαρουσιάστηκε η Μήδεια του Μποστ σημειώνοντας τεράστια επιτυχία; Γιατί ο Έλληνας χαίρεται να μαστιγώνεται από το καυστικό χιούμορ του Μποστ; Μήπως επειδή παραμένουμε παιδιά και μας αρέσει να μας τα «ψέλνουν»;

Τι είναι αυτό που κάνει μερικά έργα να παραμένουν «αθάνατα»; Απαντήσεις θα δώσει στο Ηρώδειο ο σκηνοθέτης της παράστασης Θανάσης Παπαγεωργίου.

mideiabost2

Συντελεστές παράστασης:

Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαγεωργίου
Μουσική: Βασίλης Δημητρίου
Σκηνικό - Κοστούμια: Μποστ
Επιμέλεια: Λέα Κούση
Χορογραφίες: Μαρία Αλβανού

Ερμηνεύουν: Λήδα Πρωτοψάλτη , Θανάσης Παπαγεωργίου, Παύλος Ορκόπουλος, Ευδοκία Σουβατζή, Εύα Καμινάρη, Θοδωρής Τούμπανος και 7μελής χορός.

mideiabost1

INFO: Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Πεζόδρομος Δ. Αρεοπαγίτου, Αθήνα. Ημερομηνία: 26-27 Ιουνίου, στις 21:00. Τιμές εισιτηρίων: VIP: 35€, 28€, Ζώνη Α: 30€, 24€, Ζώνη Β: 25€, 20€, Ζώνη Γ: 15€, 12€, 10€ (φοιτητικό), Άνω Διάζωμα: 10€, 8€, 5€ (φοιτητικό, άνεργοι, ΑΜΕΑ). Πληροφορίες - κρατήσεις: www.greekfestival.gr.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.