Neo

Η Ζωή άργησε, το ΠΑΣΟΚ έφυγε  

Αποχώρησε από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής το ΠΑΣΟΚ. Την πρωτοφανή αυτή κίνηση, γνωστοποίησε ο γραμματέας της ΚΟ του κόμματος Λεωνίδας Γρηγοράκος, καταγγέλλοντας «θεσμική εκτροπή» της Προέδρου της Βουλής.

Ποια ήταν αυτή; Το γεγονός ότι καθυστέρησε την έναρξη της Διάσκεψης των  Προέδρων επί μία ώρα και 15 λεπτά, απαξιώνοντας κατά τον κ.Γρηγοράκο τους θεσμούς.

«Έπειτα από συνεχείς, πολλαπλές αυθαιρεσίες και λειτουργώντας σαν κομματάρχης, το ΠΑΣΟΚ δεν έχει άλλη επιλογή, παρά το να αποχωρήσει από τη Διάσκεψη των Προέδρων», είπε, καλώντας τα κόμματα του Δημοκρατικού Τόξου να πάρουν θέση για την ‘συνεχιζόμενη ανάρμοστη συμπεριφορά’ της Προέδρου στα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Εντάξει, τα αισθήματα του ΠΑΣΟΚ για την Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι γνωστά και πιθανότατα …αμοιβαία. Αλλά, στα σοβαρά, αυτό για το οποίο σκέφτηκαν να κάνουν …αντίσταση στην Χαριλάου Τρικούπη ήταν η καθυστέρηση στην έναρξη της Διάσκεψης των Προέδρων. Όλα τα άλλα, καλά;

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. πανος 18:12 20/06/2015

    Το τσιρακη του Εφιαλτη του ΠΑΣΟΚ ευαγγελου μας μιλαει για απαξειωση θεσμων .Οι ανθρωποι που λειτουργησαν σαν οδοστρωτηρες και εριξαν στα ταρταρα το κομμα της δημοκρατικης παραταξης το τιμημενο κομμα που ιδρυσε ο Ανδρεας Παπανδρεου .ποτε θα ξεβρωμισει το πασοκ απο αυτους ?

    • alex 22:20 20/06/2015

      Το τιμημενο κομμα της δημοκρατικης παραταξης!!!!!!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.