ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωτοβουλίες Σαμαρά σε θεσμικό, κοινωνικό και πατριωτικό επίπεδο

ΝΔ: Ο Τσίπρας οδηγεί σε ρήξη και καταστροφή

Σκληρή απάντηση στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, την οποία τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου της Ν.Δ. παρακολούθησαν κατά τη συνεδρίαση του οργάνου, δίνει η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορώντας ευθέως τον Πρωθυπουργό ότι απεργάζεται την έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη.

«Μέχρι τώρα μας έλεγαν ότι καθαρογράφεται συμφωνία Δεν ξεκινά τώρα η πραγματική διαπραγμάτευση τώρα κορυφώνεται η κοροϊδία του ελληνικού λαού. Δεν ξεκινά σήμερα η μάχη του κ. Τσίπρα για να μείνουμε στην Ευρώπη, σήμερα τελειώνει η ψευδαίσθηση ότι ο κ.Τσίπρας αγωνίζεται για την παραμονή μας στο ευρώ και την Ευρώπη. Σπρώχνει τη χώρα σε αδιέξοδο, ανεβάζει το λογαριασμό στα ύψη και οδηγεί σε ρήξη και καταστροφή. Μήπως τελικά αυτή ήταν η κρυφή τους ατζέντα; Η χώρα χρειάζεται νέα πολιτική, τέρμα τα ψέματα και επαναφέρουμε βεβαίως την πρόταση μας για εθνική συνεννόηση όπως την έχουμε καταθέσει και εξειδικεύσει» επεσήμανε μετά τη λήξη της συνεδρίασης ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ Κώστας Καραγκούνης, προσθέτοντας ότι η Ν.Δ «θα αναλάβει πρωτοβουλίες και θα σταθεί δυναμικά απέναντι στην επιχειρούμενη από την κυβέρνηση καταστροφική απομόνωση της Ελλάδας. Πρωτοβουλίες σε επίπεδο θεσμικών, κοινωνικών και πατριωτικών δυνάμεων».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Matrix24, ο κ. Σαμαράς εξετάζει να ζητήσει ακρόαση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο ή ακόμη και να ζητήσει τη διεξαγωγή προ ημερησίας συζήτησης στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.