ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αθωώθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ

Κανονικά στη Super League η Κέρκυρα

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αθώωσε με ψήφους 2-1 την Κέρκυρα.

Παρά το γεγονός ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε κρίνει ομόφωνα πως η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Κέρκυρα ήταν εικονική και είχε εισηγηθεί τον υποβιβασμό ή την αποβολή της από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League τελικά την αθώωσε με ψήφους 2-1.

Όπερ σημαίνει πως ο σύλλογος θα αγωνιστεί κανονικά στην Super League για την αγωνιστική περίοδο που ξεκινά σε λίγες εβδομάδες.

Η ανακοίνωση:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε την κάτωθι απόφαση.

Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Α.Ο.Κ: "Κατόπιν της έκθεσης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που περιέχεται στο από 2-7-2015 Απόσπασμα Πρακτικού της Επιτροπής αυτής, καλείσθε προς απολογία ενώπιόν μας την 23-7-2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα
12.00, σύμφωνα με τις διατάξεις του Παραρτήματος Α΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ και του άρθρου 69 του Ν. 2725/1999 όπως οι διατάξεις αυτές ισχύουν σήμερα" :
Δέχεται τυπικά τις πρόσθετες παρεμβάσεις α) Αθ. Ίσσαρη β) λοιπών μετόχων της πειθαρχικά διωκόμενης ΠΑΕ γ) της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ.

Απορρίπτει τις πρόσθετες παρεμβάσεις των 1) ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2) ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ.
Απαλλάσσει την πειθαρχικώς εγκαλουμένη ΠΑΕ από την αποδιδόμενη σ’ αυτήν κατηγορία κατά πλειοψηφία, ενός μέλους της Πειθαρχικής Επιτροπής έχοντος την άποψη, ότι η εγκαλουμένη ΠΑΕ τέλεσε την παράβαση του άρθρου 69 παρ. 12 του Ν. 2725/99 και πρέπει να της επιβληθεί η ποινή της αποβολής από το Πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.