ΕΛΛΑΔΑ

Από σήμερα και έως 21 Μαΐου 2016

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά λόγω επέκτασης του τραμ

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στην περιοχή του Δήμου Πειραιά από τις 21 Ιουλίου 2015 έως τις 21 Μαΐου του 2016, λόγω εργασιών για την επέκταση του τραμ.

Συγκεκριμένα, και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, θα εφαρμοστεί:

Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Γρ. Λαμπράκη (είσοδος από Λ. Πειραιώς), στο τμήμα της 50 μέτρα πριν και έως τη συμβολή της με την οδό Ομ. Σκυλίτση και για 10 μέτρα από τη συνέχιση του οικοδομικού τετραγώνου στην ίδια συμβολή, στο ρεύμα προς Πασαλιμάνι. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας ελάχιστου πλάτους τριών μέτρων.
Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Γρ. Λαμπράκη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ομ. Σκυλίτση και της Λ. Πειραιώς, στο ρεύμα προς τη Λ. Πειραιώς, συνολικού μήκους 150 μέτρων. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σε δύο λωρίδες κυκλοφορίας ελάχιστου πλάτους τριών μέτρων η κάθε μία.
Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του κλάδου εξόδου από την οδό Γρ. Λαμπράκη προς την οδό Ομ. Σκυλίτση, στο ρεύμα προς Αθήνα, συνολικού μήκους 30 μέτρων. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το υπόλοιπο τμήμα του οδοστρώματος, πλάτους 3,25 μ.
Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του κλάδου εξόδου (οδός Σαρανταπόρου), από την οδό Ομ. Σκυλίτση-Ανδρέα Παπανδρέου (Μ. Ασίας) προς τη Λ. Πειραιώς, 25 μέτρα από τη συμβολή με την οδό Ανδρέα Παπανδρέου, συνολικού μήκους 65 μέτρων. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το υπόλοιπο τμήμα του οδοστρώματος, πλάτους 4,50μ.
Επιπλέον, καθορίζονται ως ανώτατο όριο ταχύτητας τα 40 χλμ/ώρα και απαγορεύεται η προσπέραση για τα οχήματα που κινούνται στην οδό Γρ. Λαμπράκη, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Πειραιώς και οδού Ομ. Σκυλίτση, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.