Neo

Μέσω επιστολών

Άγρια κόντρα για το κανάλι της Βουλής

Σφοδρή επίθεση στον Γενικό Γραμματέα της Βουλής Γιώργο Θαλάσση εξαπέλυσε με πολυσέλιδη ανοιχτή επιστολή του ο Αριστείδης Φατούρος, σύμβουλος προγράμματος και Αναπληρωτής Συντονισμού του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής. Ο κ. Φατούρος χαρακτηρίζει την επιστολή που του είχε αποστείλει ο κ. Θαλάσσης «θλιβερό λίβελο που στοιχειοθετείται» όπως υποστηρίζει «σχεδόν αποκλειστικά με αλλοιωμένα θραύσματα ιδιωτικών μας συνομιλιών εξ' ορισμού αναπόδεικτα που δεν αρμόζουν σε Γενικό Γραμματέα της Βουλής».

Ο κ. Φατούρος κάνει λόγο για μείζον ολίσθημα του κ. Θαλάσση και ανενδοίαστη παραποίηση και διαστρέβλωση των λεγομένων του με προφανή στόχο της συκοφάντησή του και την υπονόμευση της αξιοπιστίας του. «Φαίνεται πως για εσάς ο σκοπός αγιάζει τα μέσα κ.Γυμνασιάρχα. Τα συχαρίκια λοιπόν... με το ασπόνδυλο κείμενό σας επιχειρείτε δίκην προθέσεων... Πρόκειται για το αλφάβητο του κιτρινισμού και της λασπολογίας... Δεν θα αποφύγω να απαντήσω σε όσα ανυπόστατα μου αποδίδετε. Στο τέλος η πολεμική σας θα έχει καταρρεύσει και γελοιοποιηθεί ενώ η καταγγελία μου για θεσμική εκτροπή στο κανάλι της Βουλής επί προεδρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου θα έχει ενισχυθεί και τεκμηριωθεί».

Σημειώνεται ότι στην επιστολή του, ο κ. Θαλάσσης κατηγορεί τον κ. Φατούρο ότι με τη δυσαρέσκεια που εξέφρασε στην πραγματικότητα ήθελε να στοχοποιήσει την Πρόεδρο της Βουλής ελπίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα προκαλέσει πολύ μεγαλύτερη δημοσιότητα και θα μπορέσει να γίνει ήρωας έστω και για μια ώρα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. «Στην ουσία, όταν κατηγορείτε την Πρόεδρο για επιλογή ακατάλληλων προσώπων σε νευραλγικές θέσεις, αναφέρεστε σε εμένα δεδομένου ότι δεν έχει διοριστεί κάποιο άλλο πρόσωπο σε άλλη θέση» υπογραμμίζει ο κ. Θαλάσσης.

Ακολουθούν επισυναπτόμενες οι δυο επιστολές:

epistoli1

epistoli2

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.