ΕΛΛΑΔΑ

Τη Δευτέρα 24 Αυγούστου

Δωρεάν διανομή ροδάκινων στο Ρέθυμνο

Ο δήμος Ρεθύμνης καλεί τους συμπολίτες - δικαιούχους του προγράμματος αντιμετώπισης ανθρωπιστικής κρίσης, την ερχόμενη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015, να προσέλθουν στον αύλειο χώρο της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου (κτίριο ΔΕΛΦΙΝΙ), προκειμένου να παραλάβουν την ποσότητα ροδάκινων που δικαιούνται, ανάλογα με τον αριθμό μελών των οικογενειών τους.

Η διανομή θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 2 το μεσημέρι.

Ήδη από χθες, οι υπηρεσίες του δήμου επικοινωνούν και τηλεφωνικά με τους δικαιούχους για να τους ενημερώσουν για τη διαδικασία.

Χρήσιμο είναι να γνωρίζουν οι δικαιούχοι ότι για να παραλάβουν τα φρούτα, θα πρέπει να επιδεικνύουν στον αρμόδιο υπάλληλο την κάρτα σίτισης τους και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Σημειώνεται, ότι η εν λόγω δράση υλοποιείται μέσω των δήμων της Κοινωνικής Σύμπραξης περιφέρειας Κρήτης, σε εφαρμογή του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014, ο οποίος αφορά συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών, καθώς και της κοινής υπουργικής απόφασης των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας , Κοινωνικής ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.