MEDIA

Στο 27,4% η μέση τηλεθέαση

Κι΄όμως οι περισσότεροι δεν είδαν το debate!

Σε χαμηλά επίπεδα κινήθηκε η μέση τηλεθέαση του debate των πολιτικών αρχηγών το βράδυ της Τετάρτης, διαδικασία που δέχεται επικρίσεις για τον τρόπο με τον οποίο διεξάγεται.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της εταιρίας Nielsen, Συνολικά στους 7 τηλεοπτικούς σταθμούς το τρίωρο debate παρακολούθησαν 2.780.000 θεατές με μέσο όρο τηλεθέασης 27,4%.

Όπως σημειώνει η Nielsen, για ένα λεπτό της ώρας την «τηλεμαχία» παρακολούθησε το 49,3% του πληθυσμού. Από τα ποσοστά της ημερήσιας τηλεθέασης προκύπτει πως η ΕΡΤ 1 ήταν αυτή που κέρδισε το υψηλότερο μερίδιο.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Mνήμων 22:22 10/09/2015

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ
    Ο Γιώργος Παπανδρέου, μίλησε και είπε την αλήθεια, αυτή την αλήθεια που ζούμε και αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα στη ζωή μας. Η διαφθορά σε όλους τους τομείς του δημοσίου, των ΟΤΑ και των επιχειρήσεων, είχε κτυπήσει..ταβάνι!
    Ο Παπανδρέου, την κτύπησε αλύπητα χωρίς ΚΑΜΙΑ διάκριση.
    ΠΡΟΣΤΙΜΟ 1,2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ σε Λάτση και Βαρδινογιάννη για λαθραία εισαγωγή πετρελαίου.Τα πρώτα δείγματα ήταν φανερά και προσοδοφόρα για το Δημόσιο ταμείο. Οι πάσης μορφής επίορκοι τρομοκρατήθηκαν, κι ενώ το κράτος άρχισε ,επί τέλους, να λειτουργεί.
    * Ο Αντωνάκης έβλεπε το Μητσοτακέικο να τον κυνηγά, και σκέφτηκε πως να σωθεί.
    * Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ Βενιζέλος, κατάλαβε ότι χάνει το παιχνίδι και ήλθε σε επαφή με τον Σαμαρά, τον άλλο ΑΠΟΣΤΑΤΗ, αλλά όπως μιλούσαν, ‘’είδαν’’ στο δρόμο που είχαν βγει οι ΝΕΟ-Σταλινικές »ύαινες» τα μέλη της αντιπολιτευτικής συμμορίας του ,
    »ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» φώναζαν, προσπαθώντας να αποσύρουν τις καταθέσεις με τα εκατομμύρια, για να πέσει η κυβέρνηση.

  2. N Bράχος 20:25 10/09/2015

    ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ

    Μεθοδεύουν από το 2009 την συντριβή του Παπανδρέου , μέσω της οικονομικής καταστροφής της Ελλάδας. Είναι όμως μόνο η πτώση Παπανδρέου που τους μεθά? Έχουν βγάλει όλα τα λεφτά τους στο εξωτερικό και ηδονίζονται στην ιδέα της χρεοκοπίας. Θα τα διπλασιάσουν , και θα ξανακυβερνάνε. Και ‘’πέφτουν με τα μούτρα’’ στην οργάνωση της προδοσίας και της ανατροπής Παπανδρέου.
    Τι Ρουσόπουλοι, τι Πάκηδες, τι Τράγκες , τι Κουϊκ-λιγδες, τι Βουλτεψοαντάρτες του παραπετάσματος και των Μητσοτακικών σγουγκοκωλάριων επιδιώξεων, τι ‘’καυλωμένοι’’ Χαϊκάληδες και τι καΜένοι πολιτικοί απατεώνες, τι Σκουρλέτηδες, Βούτσηδες, Τσίπρες και λοιποί ‘’εν αναστολή’’ δημοκράτες φτιάχνουν λάσπη και καλλιεργούν την πατριδοκαπηλία και το Ελληνικό ξεπούλημα του ενεργειακού και εθνικού μας πλούτου.
    Μόνος του αγωνίζεται ο Γιώργος Παπανδρέου με όλο το παραπολιτικό και μικροκομματικό ‘’ανάθεμα’’ εναντίον του. Κανείς δεν συμπαρίσταται και κανείς δεν βοηθά, κανείς δεν γίνεται Έλληνας και άντρας.
    Όλοι κάνουν πολιτική ‘’αποτρίχωση’’ και κολυμπούν στη λάσπη της προδοσίας και της αποστασίας.
    Στιγμές μαρτυρικές και αντεθνικές…

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.