ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

Στο Μαρούσι ψήφισε ο πρόεδρος της ΝΔ

Μεϊμαράκης: Οι πολίτες θέλουν να διώξουν τους δήθεν και να φέρουν τους αυθεντικούς

Τι τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

«Σήμερα είναι μέρα γιορτής. Μιλάνε οι πολίτες με την ψήφο τους και πιστεύω ότι θέλουν να διώξουν το γκρίζο, τη μιζέρια, το ψέμα, τους δήθεν και θέλουν να φέρουν την αλήθεια και τους αυθεντικούς για καλύτερο αύριο. Πιστεύουμε ότι πρέπει να έχουμε την εμπιστοσύνη όλων, ακόμα κι αυτών που δε θα μας ψηφίσουν.


Απόψε όλοι οι Έλληνες θα γιορτάσουμε τη νέα Ελλάδα που ξημερώνει με χαμόγελο», είπε ο Ευ. Μεϊμαράκης.

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΕΠΙΟΡΚΟΣ…
    Ο Καραμανλής “κυκλοφορεί ανενόχλητος”;
    στα σαλέ της Ελβετίας και της ορεινής Αρκαδίας και στα ακριβά εστιατόρια;
    Η θέση του Καραμανλή είναι στη φυλακή για το όσα διέπραξε σε βάρος του ελληνικού λάου.
    Ο λόγος που κρύβεται ο μουγγός , δεν είναι γιατί είναι συνέχεια μπουκωμένος , είναι γιατί οι δικηγόροι του τον συμβούλεψαν πως όταν αποκατασταθεί η δημοκρατία στη χώρα, θα πρέπει να απολογηθεί στη δικαιοσύνη και άρα ότι πει τώρα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον του.
    Έγραψε έστω ένα άρθρο ο Μπουχέσας εδώ και 2,5 χρόνια για την πολιτική και την οικονομία ,μίλησε έστω και μια φορά στην Βουλή, πρότεινε έστω ένα μέτρο για αποφυγή της χρεοκοπίας , έκανε έστω ένα τηλεφώνημα στους πρώην πρωθυπουργούς συναδέλφους του, άφησε πίσω στο δημόσιο ταμείο έστω έναν από τους εισπραττόμενους μισθούς του (παρότι άεργος ) υπέρ των ανέργων ( 1.200.000 αθώοι πολίτες) ;
    Βαρέθηκα να ακούω και να διαβάζω …σιωπεί ο Καραμανλής… θα μιλήσει ο Καραμανλής.. επιστρέφει ο Καραμανλής.. αθώος ο Καραμανλής

  2. Mνήμων 12:51 20/09/2015

    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΤΟΥ…

    Διερωτάται κάποιος:
    *Ο Καραμανλής κατέστρεψε την Ελλάδα όπως ομολογεί και ο ίδιος εκτελώντας εντολές όπως αποδεικνύεται. Και όμως, σχεδόν κανείς δεν αναφέρεται στον εγκληματία, που είναι ακόμη! βουλευτής αφού τον προστατεύουν οι εντολείς του.
    *Ο Γιώργος Παπανδρέου, ήταν ο μόνος που αγωνίστηκε να σωθεί η Ελλάδα από τη χρεοκοπία? Κι όμως όλοι μαζί ‘’τα παιδιά ‘’ της κλίκας εξακολουθούν, παρά τις αποδείξεις της αλήθειας και την σωτηρία, να υβρίζουν και να ασεβούν .
    Ποια βρόμικα συμφέροντα είναι τόσο μεγάλα και τόσο σκοτεινά?
    Ανετράπη , κατ΄εντολήν των νταβατζήδων της Ευρώπης, αφού ΜΟΝΟΣ αυτός για πρώτη φορά, τους υποχρέωσε να τηρήσουν τις συμφωνίες αλληλεγγύης, να βοηθήσουν την Ελλάδα να σωθεί και να θέσει τις βάσεις για ένα ευνομούμενο κράτος.
    Ανετράπη αφού τα αποστήματα του συστήματος και του κατεστημένου ‘’ανοιξαν’’ τις στοματικές και ψυχικές τους πύλες

  3. Μνήμων 12:30 20/09/2015

    ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ.
    ‘’ΕΛΑΣΤΙΚΑ’’ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!!

    Πόση ήταν η πραγματική ανεργία στο τέλος του 2009?
    Πόσες εκατοντάδες χιλιάδες άτομα , ζούσαν από τις ΄΄ευεργετικές’’ πολιτικές δολοπλοκίες του Πάκη και του κάθε Πάκη του Καραμανλικού περίγυρου?
    «Συγκάλυπταν’’ δήθεν την ανεργία, με κατασπατάληση των τελευταίων ελλειμμάτων και αγόραζαν ψήφους με τις ‘’Γαλάζιες συνεντεύξεις’’ ! και μάλιστα χωρίς διαφάνεια για πάρα πολλούς. Πόση καμουφλαρισμένη βρωμιά και αθλιότητα κρύβει αυτή η επάρατη δεξιά?

    Οδήγησαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία, αφού στην ουσία το 2009 χρεοκοπήσαμε. Οδηγηθήκαμε στο μνημόνιο για να γλυτώσουμε την ΑΝΑΡΧΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ που ερχόταν, και αντί να κάνουμε συγκρίσεις με αυτά που γλιτώσαμε, από αυτά που ερχόντουσαν, δόλια πονηρά και κομμουνιστικά, κάνουμε συγκρίσεις με την προ χρεοκοπίας ΨΕΥΤΙΚΗ εικόνα μας. Την εποχή της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!!!

    Όταν η Ελλάδα ψυχορραγούσε και βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού, ‘’κάποιοι’’ της έπιναν το αίμα κ. Σαμαρά. Εσύ σαν μεγάλος οικονομολόγος δεν «είδες» τίποτα , ή θα μας έσωζες σε…18 μήνες; Ξεπούλησες, ιδέες, πατρίδα, φίλους για να σε «κάνουν» πρωθυπουργό;
    Κύριε Σαμαρά ΤΙΠΟΤΑ δεν σε σώνει . Η ιστορία παραμένει στην ίδια σελίδα με τα εφιαλτικά στοιχεία του 1993.
    Τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο 2009, περιγράφεται στην Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου: Υστέρηση εσόδων 12,8 δισ. ευρώ, υπέρβαση δαπανών 47 δισ. ευρώ, υπέρβαση κρατικού δανεισμού κατά 64 δισ. ευρώ.

    Αυτός είναι και ο λόγος της Καραμανλικής λιποταξίας. Εκλογές και ανευθυνότητα…
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;
    865.000 προσλήψεις μέσα σε πέντε χρόνια. Άρα πόσοι ήταν οι πραγματικοί άνεργοι το 2009; Πόσοι έφυγαν από τις παράνομες ‘’γαλάζιες’’ επιλογές Παυλόπουλου;
    Πόσοι ΠΡΕΠΕΙ ακόμη να φύγουν; Πόσο ήταν το ποσοστό ανεργίας το 2004 και πόσο ήταν το 2009, και πόσα ΔΙΣ ΕΥΡΩ χαμένα μας στοίχισε ο Πάκης της αμαρτίας;
    Το κύμα των διορισμών:
    Προσλήψεις από 7 Μαρτίου 2004 έως 30 Ιουνίου 2009
    • Ορισμένου χρόνου-εποχικοί 330.515
    • Μόνιμοι και αορίστου χρόνου 167.230
    • Συμβασιούχοι έργου 161.383
    • Ωρομίσθιο προσωπικό 120.826
    • Αναπληρωτές καθηγητές 83.636
    • Θητεία 1.542

    Ένα δεύτερο Δημόσιο δημιούργησε η ΝΔ στα πέντε χρόνια της διακυβέρνησης Καραμανλή, στήνοντας βιομηχανία προσλήψεων που ξεπέρασαν τις 865.000. Οι περισσότερες μάλιστα από τις μισές – 57% – έγιναν με αδιαφανείς διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ καθώς αφορούσαν συμβασιούχους έργου ή ορισμένου χρόνου. Αντιθέτως το μόνιμο προσωπικό, η πρόσληψη του οποίου γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια, περιοριζόταν στο 19%.
    Έτσι οι Προκοπο-Στυλιανίδηδες ετοίμαζαν το’’στρατό’’ τους !

  4. ΜΝΗΜΩΝ 12:08 20/09/2015

    Τι ακριβώς ζητάει σήμερα, αυτός ο ‘’πάνσοφος’’ λαός μας?
    ==================================
    Χρόνια ολόκληρα, σχεδόν αμέτρητα, όλοι μας ζητούμε ευνομία και φοροδοτική ισότητα. Όλοι λέγαμε, να βρεθεί κάποιος να ψηφίσει τέτοιους νόμους που να πληρώνουν όλοι ΄’ όσα πρέπει’’ και ταυτόχρονα να μάθουμε που ‘’πήγαιναν’’ τα λεφτά μας. Να ξέρουμε δηλαδή πως, ποιοι και που ξοδεύεται το δημόσιο χρήμα.
    *Να ξέρουμε δηλαδή απλά, που πάνε τα λεφτά μας, πόσα λεφτά έχει ο καθένας και πως τα απέκτησε. Πιστεύαμε και θέλαμε δηλαδή, ότι για να γίνουμε κράτος έπρεπε να αλλάξουμε ριζικά και να επιβληθεί η διαφάνεια παντού, ώστε οι παραβάτες να τιμωρούνται και ο λαός μας να ξέρει, τι έκαναν αυτοί που ψήφισε.
    *Μετά τις εκλογές του Οκτώβρη του 2009, η νέα κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και των ‘’κηπουρών’’ του έκανε πράξη όλα σχεδόν, όσα επιζητούσαμε τόσα χρόνια .Όλα αυτά τα μέτρα ψηφίστηκαν, έγιναν νόμοι και άρχισαν να λειτουργούν υποδειγματικά. Πολλοί ξαφνιάστηκαν και περισσότεροι ‘’χάθηκαν’’ στην παγίδα της παραπληροφόρησης της αδιαφάνειας, της παρανομίας και της διακίνησης του ΜΑΥΡΟΥ βρόμικου χρήματος.
    *Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου
    ήταν ο υπουργός που πάτησε τα κυκλώματα της διαφθοράς και θεσμοθέτησε ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!
    Για πρώτη φορά στην Ελληνική ιστορία ένας υπουργός Οικονομικών και μία κυβέρνηση , με ένα πρωθυπουργό που έχει αποφασίσει να θέσει τις βάσεις για μία νέα Ελλάδα, αποφασίζει να σεβασθεί τον φτωχό, τον αδύναμο το ‘’γνωστό υποζύγιο’’ και να ρίξει φως στα λαμόγια που χρόνια φοροδιαφεύγουν.
    *Επί τέλους να πληρώσουν και αυτοί που ΕΧΟΥΝ!!!
    =============================
    * Πριν το 2010 οικονομική αστυνομία δεν υπήρχε.
    • Πριν το 2010 οικονομικοί εισαγγελείς δεν υπήρχαν.
    • Πριν το 2010 διασταυρώσεις σε στοιχεία δεν γινόντουσαν.
    • Πριν το 2010, άρση απορρήτου τραπεζικών λογαριασμών, ούτε κατά διάνοια.
    • Πριν το 2010, χειροπέδες σε εκδότες και μεγαλο-φοροφυγάδες ήταν ανέκδοτο.
    • Πριν το 2010 προσπάθεια για συμφωνία με την Ελβετία, καμία.
    • Πριν το 2010, να ζητήσει υπουργός Οικονομικών στοιχεία από κυβερνήσεις του εξωτερικού, τι λέμε τώρα…

    *Και ενώ τα πρώτα «πουλάκια» μπήκαν στο κλουβί, ο κόσμος άρχισε να αντιλαμβάνεται τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου, αφού οι φοροφυγάδες, οι λαθροθήρες της κοινωνικής μας γαλήνης, οι έμποροι της υγείας μας και κάθε ..καρυδιάς καρύδι, άρχισαν να φορούν..βραχιόλια και ταυτόχρονα να γεμίζουν τα άδεια ταμεία.
    *Όμως οι νταβατζήδες έχουν μάθει να μην πληρώνουν, και πάντοτε οι τράπεζες και τα δημόσια ταμεία, είναι ανοικτά και πρόθυμα να εκτελέσουν τις εντολές τους , αφού στην ουσία αυτοί κυβερνούν. Κι όταν είδαν ότι έρχονται οι λίστες με τα μαύρα χρήματα άρχισαν να νιώθουν ότι ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ σε αυτό τον τόπο και οι ίδιοι άρχισαν να χάνουν τα αιμοβόρα ..ένστικτα που τόσα χρόνια τους οδηγούσαν στη ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΣΑ!
    *Σήμερα οι επίορκοι , προσπαθούν να εμποδίσουν την διαφάνεια και τη Ελλάδα από το δρόμο της ευνομίας και της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ που με τόσο κόπο θυσίες όλοι μας περιμέναμε να γίνεται ΘΕΣΜΟΣ!
    Έτσι άρχισε το γνωστό ‘’ροκάνισμα’’ της κυβέρνησης από τα γνωστά- άγνωστα τροκτικά όταν ΑΝΟΙΞΑΝ οι τραπεζικοί λογαριασμοί. Οι νταβατζήδες ΤΑ ΜΜΕ , οι μιζαδόροι και κάθε μορφής διακινητές παράνομου χρήματος σήκωσαν την παντιέρα προστασίας της διαπλοκής τους, της αδιαφάνειας, του πελατειακού κράτους.
    *Τους έφταιγε, ο Παπακωνσταντίνου, ο Ραγκούσης και ο Παπανδρέου και προσπαθούσαν να τους μειώσουν, να τους υπονομεύσουν και ει δυνατόν να τους κλείσουν και φυλακή, ώστε ΚΑΝΕΙΣ ! πια στο μέλλον να μη ξανατολμήσει να σκεφτεί να εφαρμόσει αυτά τα μέτρα, που θα ελάφρυναν το βάρος των φτωχών των αδύναμων και των συνταξιούχων.
    *Και ο λαός μας τι έκανε?
    Έπεσε στην παγίδα για μία ακόμη φορά και συνέβαλε τα μέγιστα στην επιλογή εκείνων που ΗΞΕΡΕ ! ότι ήταν οι ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ. Ψήφισε αυτούς που χρόνια ολόκληρα του ‘’έπιναν’’ το αίμα.
    *Ψήφισε αυτούς τους μιζαδόρους αλήτες που του έκρυβαν την αλήθεια και του ΕΚΛΕΒΑΝ το βιός του. Ποιος λοιπόν μας φταίει σήμερα, αφού ΕΜΕΙΣ τους επιλέξαμε?
    *Στείλαμε τον ΕΝΤΙΜΟ υπουργό
    στο ειδικό δικαστήριο, γιατί αποκάλυψε τους κλέφτες και έβαλε ΠΡΟΣΤΙΜΟ στο Λάτση και στο Βαρδινογιάννη?
    *Τι ακριβώς ζητάμε και γιατί σήμερα φωνάζουμε?
    *Εμείς δεν ψηφίσαμε Το Σαμαρά, το Βενιζέλο, τον Τσίπρα και τόσα ακόμη πολιτικά αποφόρια?
    *Τελικά , ΛΑΕ ΜΟΥ, ΣΚΑΣΜΟΣ !!!
    αφού με την ψήφο σου υποφέρουμε όλοι και ακόμη περισσότερο ΕΣΥ!
    *Τι ζητάς λοιπόν λαέ μου?
    δικές σου επιλογές είναι οι…κυβερνήτες σου !!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.