ΚΟΣΜΟΣ

Το άφησε στα απολεσθέντα αντικείμενα χωρίς να γνωρίζει σε ποιον ανήκει

Πολωνός πυροσβέστης βρήκε και επέστρεψε στην Πάρις Χίλτον το χαμένο πανάκριβο δαχτυλίδι της

Ένας Πολωνός πυροσβέστης βρήκε ένα πολύτιμο δαχτυλίδι που ήταν διακοσμημένο με διαμάντια και το επέστρεψε στο γραφείο των απολεσθέντων αντικειμένων του αεροδρομίου του Λοτζ (κεντρικά).

Αφού διεξήχθη η σχετική έρευνα, αποκαλύφθηκε ότι το κόσμημα ανήκε στην πρωταγωνίστρια της αμερικανικής σόουμπιζ, την Πάρις Χίλτον, καθώς της το είχαν προσφέρει ως δώρο αρραβώνων.

Η πλούσια κληρονόμος της αυτοκρατορίας των ξενοδοχείων Hilton είχε επισκεφθεί στο Λοτζ την περασμένη εβδομάδα για να παρακολουθήσει μια επίδειξη μόδας. Το τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι της εντοπίστηκε ανάμεσα στα καθίσματα ενός οχήματος που χρησιμοποίησαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης για να μεταφέρουν τους επιφανείς καλεσμένους τους στο αεροδρόμιο, δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο η εκπρόσωπος τύπου του αεροδρομίου Εύα Μπιενκόβσκα.

Ο πυροσβέστης «επέστρεψε το δαχτυλίδι στα απολεσθέντα αντικείμενα χωρίς να γνωρίζει ότι ανήκε» στην Χίλτον, που έφυγε από την χώρα με ιδιωτικό αεροσκάφος, προσέθεσε η εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με ορισμένα μέσα ενημέρωσης της Πολωνίας η αξία του δαχτυλιδιού των αρραβώνων της διάσημης Αμερικανίδας υπολογίζεται στα 100.000 δολάρια.

Ο αστικός κώδικας της Πολωνίας προβλέπει ότι η αποζημίωση για την επιστροφή ενός απολεσθέντος αντικειμένου πρέπει να ισοδυναμεί με το 10% της αξίας του.

Εφόσον αυτή η αρχή τηρηθεί, ο πυροσβέστης Μίτσισλαβ Τσιεσλάτσικ σχεδιάζει να πάει τη γυναίκα του ένα ταξίδι «σε μια ζεστή χώρα». Στα ίχνη των ηλιοκαμένων διασήμων του διεθνούς τζετ σετ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.