ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεταξύ των 4 υποψηφίων

Επιμένει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη διοργάνωση ενός τουλάχιστον ντιμπέιτ

Την πεποίθηση ότι η Ν.Δ. θα βγει πιο ισχυρή από τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος, εξέφρασε ο υποψήφιος πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος κάλεσε τους νεοδημοκράτες να πάρουν μαζικά μέρος στις εκλογές και επέμεινε στην πρόταση για τη διεξαγωγή μιας τουλάχιστον δημόσιας συζήτησης με τη συμμετοχή και των τεσσάρων υποψηφίων αρχηγών.

«Όσο περισσότεροι νεοδημοκράτες προσέλθουν στις κάλπες στις 22 Νοεμβρίου να ψηφίσουν το νέο αρχηγό, τόσο πιο ισχυρό θα είναι το κόμμα την επόμενη μέρα για να μπορέσει να αντιμετωπίσει το ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή και να διαμορφώσει μια πειστική εναλλακτική πρόταση εξουσίας», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη.

Σε ερώτηση αν είναι ικανοποιημένος από την εξέλιξη της προεκλογικής καμπάνιας ο κ. Μητσοτάκης απάντησε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το πως εξελίσσεται η προεκλογική εκστρατεία σε προσωπικό επίπεδο. Έχω ήδη επισκεφθεί πέντε περιφέρειες της χώρας με μια εξαιρετικά θετική αποδοχή των πολιτών στο μήνυμα το οποίο κομίζω για μια νέα αρχή στη Νέα Δημοκρατία. Από εκεί και πέρα εξακολουθώ να επιμένω ότι το κόμμα μας θα βγει πιο ισχυρό από έναν οργανωμένο εσωκομματικό διάλογο. Η διοργάνωση μιας τουλάχιστον δημόσιας συζήτησης με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων θεωρώ ότι θα βοηθήσει τους πολίτες να σχηματίσουν καλύτερη άποψη για τις προγραμματικές θέσεις όλων των υποψηφίων και είμαι σίγουρος ότι τελικά και οι τρεις συνυποψήφιοί μου θα αποδεχθούν αυτή την πρόταση αυτή η οργανωμένη συζήτηση να γίνει. Το κόμμα δεν κινδυνεύει από εσωστρέφεια, όπως κάποιοι ισχυρίζονται. Η δημόσια συζήτηση είναι ένα δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών, τέτοιες δημόσιες συζητήσεις διεξάγονται σε όλα τα μέρη του κόσμου, νομίζω ότι και οι νεοδημοκράτες αλά και όλοι οι πολίτες ενδιαφέρονται για το τι θα γίνει στη Ν.Δ. μόνο κερδισμένοι θα βγουν από μια τέτοια συζήτηση».

Ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Μηνά Σαμαντζίδη και παρακολούθησε συνεδρίασή της στην οποία μεταξύ των άλλων συμμετείχαν και οι βουλευτής Κώστας Γκιουλέκας και Σάββας Αναστασιάδης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.