ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη σημερινή συνεδρίαση

ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Η εισήγηση προς την ΚΕ και η λειτουργία της ΚΟ, οι βασικοί άξονες συζήτησης

Η εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ που θα συνεδριάσει το επόμενο Σαββατοκύριακο, η προετοιμασία για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης και η λειτουργία της ΚΟ, ήταν οι άξονες γύρω από τους οποίους κινήθηκε η συζήτηση στην σημερινή συνεδρίαση της ΠΓ του κόμματος.

Σημειώνεται ότι στην συνεδρίαση δεν πήρε μέρος ο Αλέξης Τσίπρας, με τον οποίο αναμένεται να συναντηθούν αύριο οι κύριοι Νίκος Βούτσης και Παναγιώτης Ρήγας, για να συζητήσουν θέματα σχετικά με την λειτουργία της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Ρήγας, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πιθανόν να εκλεγεί γραμματέας του κόμματος στην συνεδρίαση της ΚΕ και να οδηγήσει το κόμμα στο συνέδριο, οπότε και θα εκλεγεί ο νέος γραμματέας με πλήρη θητεία.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, η εισήγηση της (διευρυμένης μετά την διάσπαση) ΠΓ, θα επικεντρωθεί σε δύο τομείς: στην αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και την ανάλυση της ψήφου, και στην προετοιμασία του κόμματος για το συνέδριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το συνέδριο τοποθετείται νωρίτερα, μάλλον τον Ιανουάριο - το αργότερο μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου - και όχι την άνοιξη, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.