Neo

Η διάρκεια του γάλακτος ξανά στο επίκεντρο

Μπορεί προηγούμενη κυβέρνηση –εντός κρίσης βεβαίως- να κινδύνευσε να πέσει από την …διάρκεια του γάλακτος(!), οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ωστόσο, δεν βάζουν μυαλό.

Με ερώτησή τους προς τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομίας, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Μιχάλης Τζελέπης και Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητούν να μάθουν αν προτίθενται να προχωρήσουν σε αύξηση της διάρκειας ζωής του γάλακτος και αν ναι, πόση θα είναι αυτή.

Δεν κρύβουν μάλιστα την ανησυχία τους από τη διαφαινόμενη αυτή πρόθεση της κυβέρνησης, δεδομένου ότι ως κύριος στόχος στην παρούσα συγκυρία έχει τεθεί η μείωση του ελλείμματος στο εμπορικό ισοζύγιο αγροτικών προϊόντων και η μετατροπή του σε πλεονασματικό. Στόχος, που για να επιτευχθεί, «απαιτεί πολιτική στήριξης της εγχώριας κτηνοτροφίας με στροφή προς την παραγωγή κτηνοτροφικών προϊόντων, όπου η χώρα μας είναι έντονα ελλειμματική», όπως σημειώνουν.
Θυμίζουν δε, με νόημα ότι θέση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ότι η αύξηση της διάρκειας ζωής του γάλακτος εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα. Αυτά βέβαια … last year.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.