ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη στην «Καθημερινή»

Nέες καταγγελίες Πανούση: «Τηλεφωνούσαν ν' αφήσω τα "παιδιά"»

Δεν έχει τέλος η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιάννη Πανούση και την κυβέρνηση, με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη να περνάει ξανά στην αντεπίθεση, καθώς όπως αναφέρει στην Καθημερινή της Κυριακής «όταν γίνονταν συλλήψεις, δεχόμουν τηλεφωνήματα να αφήσω τα “παιδιά”»!

Ο Γιάννης Πανούσης, δηλώνει «ιδιαίτερα ανήσυχος» για το διαφαινόμενο ενδεχόμενο οι διάδοχοί του να εφαρμόσουν το δόγμα του ΣΥΡΙΖΑ «κατάργηση των ΜΑΤ και διάλογο με τους κουκουλοφόρους».

Στην πρώτη συνέντευξη που παραχωρεί μετά τις καταγγελίες του ότι δεχόταν απειλές από ποινικούς κρατούμενους και τρομοκράτες που έχουν ανοιχτή γραμμή με συγκεκριμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Πανούσης απαντά ευθέως στην κυβέρνηση που αμφισβητεί την αξιοπιστία του.

Υπογραμμίζει ότι τα αποδεικτικά έγγραφα που κατέθεσε στην εισαγγελία, «έχουν υπογραφές, σφραγίδες και κοινοποιήσεις» και χαρακτηρίζει «συνταγματικά ανεπίτρεπτη» τη «γραβατωμένη μήνυση» που κατέθεσαν -φωτογραφικά εναντίον του- οι κ. Τόσκας και Παρασκευόπουλος και «ανεύθυνους» και «ασόβαρους» τους κ. Κατρούγκαλο και Δρίτσα που έσπευσαν να τον απαξιώσουν, χωρίς να γνωρίζουν την υπόθεση. Επισημαίνεται ότι ο κ. Πανούσης αποφεύγει να απαντήσει αρνητικά στο ερώτημα «αν έχει επιπλέον στοιχεία που εμπλέκουν κι άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ».

Σχολιάζοντας, τέλος, την αιφνίδια απομάκρυνση του ταξίαρχου Σταύρου Σταυρόπουλου από τη θέση του επικεφαλής της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., δεν απέκλεισε την πιθανότητα να εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες και ευχήθηκε να μην ακολουθήσουν κι άλλες παρεμφερείς επιλογές που θα επιβεβαιώσουν τις ανησυχίες του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.