Neo

«Πολλά κοινά» για Θεοχαρόπουλο-Θεοχάρη

Πολλά κοινά, εκτός από το ότι μοιάζουν τα επώνυμά τους, βρήκαν ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης.

Αμφότεροι συναντήθηκαν στην Βέροια με τον δήμαρχο της πόλης, που είχε στηριχθεί από το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και τη ΔΗΜΑΡ και συμφώνησαν πως... τους ενώνουν πολύ περισσότερα απ' όσα τους χωρίζουν: τα έδρανά τους είναι δίπλα δίπλα στη Βουλή, ενώ είχαν και κοινές πορείες, αφού από ειδικοί γραμματείς της κυβέρνησης Σαμαρά τώρα  είναι και οι δύο κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των κομμάτων τους.

Και, πέραν αυτών των «συμπτώσεων», όλα δείχνουν πως στον χώρο της Κεντροαριστεράς κάτι έχει αρχίσει να κινείται -τουλάχιστον, σε επίπεδο προσώπων...

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Αρχικά να πω οτι εδώ έχουμε τον κανόνα μία εικόνα δεν ειναι 1000 λέξεις. Το άρθρο – ενημέρωση μπάζει. Αρχικά να θυμίσω οτι Το Ποτάμι δεν στήριξε κανέναν υποψήφιο στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Η εκλογική μάχη ήταν τότε καθαρά και μόνο για τις Ευρωεκλογές.
    Κάτι ακόμα οι «συμπτώσεις» είναι ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ δεν είναι ‘συμπτώσεις’ για καμία κεντροαριστερά. Αυτό υπάρχει μόνο σε κάποια άλλη σφαίρα φαντασίας και υποκινείται από εκείνους που ξέρουν οτι Το Ποτάμι είναι ο μεγάλος αντίπαλος στον χώρο του Κέντρου.

    • Μητσος 12:34 11/11/2015

      Μονάχα στο μυαλό τους κάτι κινείται. Ο τύπος τρέχει στη Βεροια και το παίζει νέος Χρυσοχοΐδης (εδω γελάμε). Είναι μεγάλη ευκαιρία για το Ποτάμι να μαζέψει τους δυσαρεστημένους του κέντρου που δεν ανεχονται πλέον τους νεόκοπους ψωνισμένους του 0,4% να το παίζουν παραγοντες του δημοσίου βίου. Αλλά δεν φταίει αυτος. Εμείς φταιμε που δεν τους καταλαβαμε οταν επαιξαν το βρωμικο παιχνίδι στον Γιώργο.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.