ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Μετά την άρνηση να καταχωρηθεί στα πρακτικά καταγγελία για ξυλοδαρμό

Αποχώρησε σύσσωμη η πολιτική αγωγή από τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Σε αποχώρηση από το δικαστήρια προχώρησε σύσσωμη η πολιτική αγωγή δηλώνοντας με τον τρόπου αυτό την αντίδρασή τους στην άρνηση της προέδρου του δικαστηρίου για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής να καταχωρηθεί στα πρακτικά η καταγγελία για ξυλοδαρμό που σημειώθηκε νωρίτερα εκτός ακροατηρίου.

Με την επανάληψη της δίκης συνήγορος πολιτικής αγωγής ζήτησε το λόγο για να καταγγείλει το περιστατικό ....

Πρόεδρος: Αφορά σε περιστατικό που έλαβε χώρα όχι σε ώρα συνεδρίασης δεν θα καταχωρηθεί
Συνήγορος : Εγώ θα κάνω τη δήλωση γιατί αφορά γεγονός για το οποίο θα υπάρξει και απόφαση της πολιτικής αγωγής.
Πρόκειται για αρκετά θλιβερό βίαιο περιστατικό στη διακοπή της δίκης, δεν είναι ευχάριστο για μας...περιστατικό ξυλοδαρμού και προπηλακισμού σε βάρος Γερμανού πολίτη που καλύπτει τη δίκη και σε βάρος Ελληνίδας που είναι παρούσα στο κοινό η οποία σφαλιαρίστηκε από δικηγόρο υπεράσπισης .Πρόκειται για τον δικηγόροκ. Καρυδομάτη.

Πρ.: Δεν αφορά το δικαστήριο
Συνήγορος : Γίνεται δίκη σε συνθήκες τραμπουκισμού και τρομοκρατίας ο γνωστός Καρυδομάτης σφαλιάρισε μια κοπέλα που παρακολουθεί τη δίκη επισφραγίζοντας τις συνθήκες τραμπουκισμού και τρομοκρατίας στις οποίες η εγκληματική οργάνωση θέλει να γίνεται η δίκη ,αποχωρούμε από τη διαδικασία να μας εξασφαλίσετε συνθήκες ασφάλειας ο Καρυδομμάτης είπε ότι ο χώρος είναι δικός του.
Θα ασκηθούν όλα τα νόμιμα μέσα από τα θύματα αλλά εμείς σαν πολιτική αγωγή αποχωρούμε
Πρ.: Η δήλωση σας δεν θα καταχωρηθεί γιατί ορίζεται τι καταχωρείται στη δίκη δεν έλαβαν χώρα κατά τη συνεδρίαση ...τα δικαιώματα που έχει ο καθένας ασκούνται όπως ο νόμος ορίζει, το θέμα της αποχώρησης της πολιτικής αγωγής σας συνιστώ να μην το προχωρήσετε παραμείνετε να ρωτήσετε όπως παραμένει και το δικαστήριο ο χρόνος τρέχει και
πλησιάζει η ώρα των αποφυλακίσεων , ο Φεβρουάριος έρχεται , της συμπλήρωσης του ανώτατου ορίου κράτησης
Πολιτική αγωγή : Δεν ευθυνόμαστε εμείς αν θα βγει ο Ρουπακιάς
Πρόεδρος : Μην προκαλείτε χρονοτριβή
Πολιτική αγωγή : Δέρνονται παράγοντες ,δεν ενδιαφέρει αυτό το δικαστήριο ;
Τελικά η πολιτική αγωγή αποχώρης και το δικαστήριο διέκοψε για λίγα λεπτά

Καταγγελία 

Σοβαρή καταγγελία για βία και ύβρεις από την πλευρά συνηγόρου κατηγορούμενου της δίκης της Χρυσής Αυγής, σε βάρος δύο ατόμων που παρακολουθούν τη διαδικασία, κάνει η πολιτική αγωγή.

Σύμφωνα με την καταγγελία της πολιτικής αγωγής, που θα αναγνωσθεί σε λίγο στο δικαστήριο, ο συνήγορος υπεράσπισης Στάθης Καρυδομάτης απώθησε βίαια και χαστούκισε έναν 28χρονο αλλοδαπό δημοσιογράφο καθώς και μια νεαρή γυναίκα που παρακολουθούν τη διαδικασία.

Το περιστατικό έχει ήδη καταγγελθεί στους αστυνομικούς, οι οποίοι συνέστησαν και στους δύο να προχωρήσουν στην υποβολή μηνύσεων ώστε να κινηθεί σε βάρος του συνηγόρου η αυτόφωρη διαδικασία.

Σύμφωνα με τον 28χρονο δημοσιογράφο, Alp Kayserilioglou, ο ίδιος καθώς και η νεαρή κοπέλα στο διάλειμμα της διαδικασίας, προσπαθώντας να περάσουν από τον χώρο που κάθονται οι συνήγοροι υπεράσπισης για να βγουν έξω, δεχθηκαν λεκτική επίθεση από τον κ. Καρυδομάτη, ο οποίος σύμφωνα με τους δύο καταγγέλλοντες απώθησε πιάνοντας από το πιγούνι τον 28χρονο και χαστούκισε την κοπέλα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.