ΚΟΣΜΟΣ

Συνελήφθη στη Φλόριντα

Η «κολακευτική» σέλφι δεν βοήθησε έναν ύποπτο από το Οχάιο

Ένας 45χρονος από το Οχάιο που είχε στείλει μια πιο «κολακευτική» φωτογραφία του ίδιου στην αστυνομία επειδή δεν του άρεσε εκείνη που συνόδευε το ένταλμα για τη σύλληψή του, εντοπίστηκε τελικά και συνελήφθη στη Φλόριντα.

«Πώς σου φαίνεται αυτή η φωτογραφία, Ντόναλντ Πιου; Μήπως αυτή η σέλφι βοήθησε τους ανθρώπους να σε αναγνωρίσουν καλύτερα;», έγραψε στο Facebook ο σερίφης της κομητείας Εσκάμπια, συνοδεύοντας το κείμενο με τη νέα φωτογραφία του χαμογελαστού υπόπτου.

Ο 45χρονος είχε δει τις δύο φωτογραφίες αρχείου που είχε αναρτήσει στο Facebook το αστυνομικό τμήμα της Λάιμα, στο Οχάιο και, δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα, αποφάσισε να στείλει στις αρχές μια πιο ωραία φωτογραφία, στην οποία εικονίζεται μέσα σε ένα αυτοκίνητο, με γυαλιά ηλίου. «Ιδού μια καλύτερη φωτογραφία, εκείνη εκεί είναι χάλια», έγραψε ο Πιου στέλνοντας τη σέλφι. Στο Οχάιο, ήταν καταζητούμενος για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και μη εμφάνιση στο δικαστήριο.

Χάρη σε μια πληροφορία, ο Πιου συνελήφθη στο Σέντσουρι της Φλόριντας. Σε βάρος του όμως διαπιστώθηκε ότι είχαν εκδοθεί και άλλα εντάλματα, στην Πολιτεία της Τζόρτζια.

«Δυστυχώς, θα περιμένουμε τη σειρά μας» έγραψαν οι αστυνομικοί της Λάιμα, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους στη «δύναμη των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης» και στους συναδέλφους τους της Εσκάμπια.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.