Εκτέλεση
Τηγανίζουμε τις πατάτες μας, όπως για τον μουσακά. Τις αφήνουμε να στραγγίξουν από το λάδι.
Έπειτα, στο πλακερό, τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια μας με αλάτι, πιπέρι, κάρυ. Μόλις μαραθούν και χάσουν τον όγκο τους, προσθέτουμε τη μουστάρδα και την κρέμα γάλακτος.
Σε ένα ταψάκι, στρώνουμε τις πατάτες μας μέχρι να καλυφθεί ο πάτος του. Έπειτα, σαν δεύτερη στρώση, ρίχνουμε τα μανιτάρια μας.
Στην κατσαρόλα μας, ρίχνουμε λίγο λάδι, ίσα για να καλυψουμε την επιφάνεια του πάτου της. Το αφήνουμε να ζεσταθεί καλά και προσθέτουμε το αλεύρι. Με ένα σύρμα, ανακατεύουμε καλά και δημιουργούμε ρου. Προσθέτουμε σιγά σιγά το γάλα και το αλατοπίπερο. Μόλις δημιουργηθεί η μπεσαμέλ μας, αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε μοσχοκάρυδο, το αβγό μας και την παρμεζάνα μας. Ανακατεύουμε καλά και γρήγορα. Περιχύνουμε την στρώση των μανιταριών με την μπεσαμέλ μας και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.