ΕΛΛΑΔΑ

Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Χ. Γκότσης: Η οικονομία θα επιστρέψει στην ανάπτυξη στο β΄εξάμηνο

Η ελληνική οικονομία θα ανακάμψει το β΄εξάμηνο και τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και για την κεφαλαιαγορά, επεσήμανε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Χ. Γκότσης, παραδίδοντας στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ν. Βούτση την Ετήσια Έκθεση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για το 2015.

Ο Χ. Γκότσης επεσήμανε ότι «το 2015, ομολογουμένως δεν ήταν και το καλύτερο για την ελληνική κεφαλαιαγορά. Για το τρέχον έτος όμως είμαστε αρκετά αισιόδοξοι, ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και το δεύτερο εξάμηνο η οικονομία μας θα ανακάμψει με τη βοήθεια όλων μας και ιδιαιτέρως της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η οποία πέρα από τον εποπτικό της ρόλο, αξιοποιεί τις ρυθμιστικές αρμοδιότητες που της παρέχει ο νόμος, ώστε να συμβάλλει στην προσφορά εναλλακτικών εργαλείων χρηματοδότησης προς τις υγιείς επιχειρήσεις, βοηθώντας έτσι την πραγματική οικονομία στη χώρα μας».

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης επεσήμανε: «Εκτιμώ πολύ το έργο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και θεωρώ ότι αποτελεί θεμελιώδη θεσμό για τη λειτουργία της οικονομίας μας. Θα ήθελα επίσης να σας συστήσω τη συνεργασία σας με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Υποθέσεων της Βουλής αλλά και το συντονιστή του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, ώστε να υπάρξουν κοινές δράσεις για καλύτερη ενημέρωση σε βάθος των βουλευτών του κοινοβουλίου μας σε οικονομικά θέματα.»

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.