ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές προβλέψεις

Αφροδίτη στον Κριό: Ο πλανήτης του έρωτα στο ζώδιο της κυριαρχίας!

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα περνάει στον Κριό, σε αυτό της κυριαρχίας. Για να δούμε τι σημαίνει αυτό για κάθε ζώδιο ξεχωριστά...

Κριός

Γλυκύτητα, τρυφερότητα, ενωτική διάθεση και mood «γούτσου – γούτσου» σε έξαρση, που θα εκπλήξει ακόμα κι εσένα, το κατ΄εξοχήν  commando του ζωδιακού ερωτικού παιχνιδιού. Θέματα σπιτιού, συγκατοικήσεως, οικογένειας, γάμου και στεφάνων κάνουν «τζιζ», αν δε θέλεις να καταθέσεις μία και καλή στέφανο στη σχέση σας.

Ταύρος

Δεν μπορείς να πεις, όλα κι όλα! Μπορεί τα χτυπήματα της μοίρας να έρχονται απανωτά, αλλά η captain Venus φροντίζει (α) να σου κάνει ένα beaute’ πρώτης τάξεως και (β) η καθημερινότητά σου να κυλάει χαλαρά, αβίαστα και κυρίως, ευχάριστα, αν όχι απολαυστικά. Εκμεταλλεύσου το γεγονός, για να φορτίσεις μπαταρίες!

Δίδυμοι

Ο έρωτας είναι τόσο ακαριαίος, όσο και ζαχαρούχος. Κοινώς, στα μάτια σου είναι το ομορφότερο πλάσμα του κόσμου και πλάι του/της ζεις σαν να πρωταγωνιστείς στο «Μεγάλο Γκάτσμπι». Enjoy! Να πω ότι η τάση των ημερών να ξοδέψεις ό,τι έχεις μπορεί να σε φέρει να χρωστάς ακόμα και της συμπαθεστάτης Μιχαλούς; Θα το πω.

Καρκίνος

Υπέροχη βδομαδούλα για Καρκινίσιες καταστάσεις! Ευνοείται το cocooning, τα σχέδια για συγκατοίκηση και κοινή πορεία, τα πλάνα για αρραβώνες και γάμους, και όλα αυτά υπό το φως των αστεριών αλλά και υπό την εύνοια της υπέροχης Αφροδίτης από τον Κριό! Ο Ουρανός από τον Κριό σε καλεί να αποφασίσεις να βγεις από το καβούκι σου και να γίνεις ο/η Καρκίνος που γεννήθηκες να είσαι. Και πίστεψέ με, αυτό που γεννήθηκες να είσαι δεν έχει καμία σχέση με γκρίνια, φοβίες, ζήλιες και μιζέρια. Η αστρολόγος σου στο υπογράφει.

Λέων

Πάντα πίστευες πως έτσι και βάλεις τα δυνατά σου, κανείς/μία δε μπορεί να σου αντισταθεί – και δεν το πίστευες καθόλου άδικα, Λιοντάρι! Εννοείται, πως αν θέλεις κάτι πάρα πολύ, αυτή είναι Η εβδομάδα για να το ζητήσεις! Μία νέα ερωτική σχέση εδραιώνεται ακόμα και μέσα από τις έντονες συζητήσεις ή και τις διαφωνίες αυτές τις μέρες. Ποντάρεις στην επικοινωνία και στην ειλικρίνεια, κι ό,τι θεμελιωθεί τώρα θα έχει μεγάλη διάρκεια και λαμπρό μέλλον!

Παρθένος

Η είσοδος της γενναιόδωρης, «τυχερής» Αφροδίτης στον Κριό, μεταφράζεται ως βελτίωση στα οικονομικά σου αλλά και ως πράσινο φως ότι καλώς πράττεις σε ό,τι αφορά στα ερωτικά σου. Και οι δύο αυτές εξελίξεις σου φτιάχνουν τη διάθεση, Παρθένε ...και η καλή διάθεση είναι κάτι που το χρειάζεσαι, όταν η παρουσία του Ουρανού σε κάνει να νιώθεις ότι τραβάς αλλουνού το κάρο, ή ότι πληρώνεις καρμικά χρέη που μάλιστα έχουν και τον ατελείωτο!

Ζυγός

Ο πλανήτης της ομορφιάς, του έρωτα και της συντροφικότητας στον 7ο οίκο σου, και είμαστε έτοιμοι να θρηνήσουμε θύματα της γοητείας σου και να μαζέψουμε κορμιά από τα πατώματα, Ζυγάκι! Είσαι fan του «κάντε έρωτα, όχι πόλεμο», αλλά η αστρολόγος σου οφείλει να σε προειδοποιήσει ότι το αντικείμενο του πόθου σου, οι επιλογές και οι συμπεριφορές του, μπορεί να κάνουν κακό στην δημόσια εικόνα που τόσο πάσχισες να χτίσεις και που τόσο σημαντική είναι για σένα.

Σκορπιός

«Μαθήματα αισιοδοξίας και καλής διάθεσης». Εισηγήτρια: Αφροδίτη. Πού; Στον Κριό. Ιδιαίτερα και ομαδικά, αποκλειστικά για Σκορπιούς. Καθημερινότητα, ή η Μεγάλη Φυγή; Το ερώτημα τίθεται και είναι αμείλικτο. Ναι, ο Έρωτας θα μπορούσε να είναι η απάντηση, πάντα ο έρωτας μπορεί να είναι η απάντηση σε όλα, όταν μιλάμε για Σκορπιούς. «Θα τολμήσεις να ξεγυμνώσεις την ψυχή σου και να αφήσεις να σε δει ο Έρωτάς σου όπως πραγματικά είσαι, ή θα μπεις στο παιχνίδι της διεκδίκησης με το προσωπείο του ισχυρού;» ρωτά η Αφροδίτη. Και πρόσεξε καλά τι θα απαντήσεις.

Τοξότης

Μία φιλία που εξελίσσεται σε έρωτα, ένας καινούργιος έρωτας που έχει έντονο το φιλικό στοιχείο και την πάντα γελαστή διάθεση; Σε κάθε περίπτωση, η Αφροδίτη από τον Κριό εγγυάται πως τα καλύτερα είναι μπροστά! Μπορεί ένας ξαφνικός, ακαριαίος και απολύτως κεραυνοβόλος έρωτας να είναι τόσο βαθύς και αληθινός από την πρώτη στιγμή ώστε να ονειρεύεσαι κοινό σπίτι/δάνειο/παιδιά και σκύλο με τον/την Άλλο/η;

Αιγόκερως

Ποιο παιδί λάμπει κι αστράφτει κι είναι στο επίκεντρο του θαυμασμού; Σωστά μάντεψες, εσύ. Καιρός δεν ήταν; Βγες και πήγαινε πουθενά, σε κανένα πάρτι, σε κανένα μπαράκι, να το εκμεταλλευτείς – η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, το λέει και η Αφροδίτη από τον Κριό… Καθ’ όλη την εβδομάδα θα έχεις αρκετά κάστανα να βγάλεις από τη φωτιά, και μάλιστα καυτά: ο/η σύντροφός σου, εσύ και το σπίτι σας/η κοινή σας ζωή/η οικογένειά σας/οι πατρικές σας οικογένειες/πλάνα συγκατοικήσεων, γάμων και συνεστιάσεων αποτελούν εμπόλεμη ζώνη.

Υδροχόος

Ο έρωτας παραμονεύει σε ταξίδια, σε στάσεις λεωφορείων, σε αίθουσες αεροδρομίων, σε ΚΤΕΛ (ο έρωτας δεν είναι καθόλου σνομπ, ακριβώς σαν εσένα). Ο έρωτας που έχει χλιαρέψει μπορεί να πάρει ξανά φωτιά, με ένα ταξίδι μόνο για δύο! Η καθημερινότητά σου με τον/την Άλλο/η είναι αυτό ακριβώς που την κάνεις να είναι, και το να ανοίγεις το στόμα σου και να μην ξέρεις τι λες κάθε φορά δε βοηθά κανέναν. Ναι, σχεδόν ποτέ δεν τα εννοείς, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πληγώνουν και λιγότερο, έτσι δεν είναι;

Ιχθείς

Η ευνοϊκότατη Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού σε γεμίζει με προσοχή, τρυφερότητα και φροντίδα από το ταίρι σου, τόσο συναισθηματική όσο και υλική. Δεν το λες κακό, δεν το λες καθόλου κακό! Η υλική, έμπρακτη προσφορά αγάπης που αναφέραμε είναι κάτι πολύ όμορφο, κι είσαι πάντα έτοιμος/η να την παρέχεις κι εσύ από την πλευρά σου, Ιχθύ. Υπάρχει όριο όμως μεταξύ έμπρακτης χειρονομίας αγάπης ή οικονομικής διευκόλυνσης μεταξύ εραστών και συντρόφων, και οικονομικής εκμετάλλευσης. Πρόσεχε λοιπόν καλά τι και πόσα δίνεις!

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.