MEDIA

Μετά την απώλεια του πατέρα του Γιώργου Λιάγκα

Στα... μαύρα η Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό»

Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στο «Πρωινό» μετά από απουσία δύο ημερών λόγω του ξαφνικού θανάτου του πατέρα του Γιώργου Λιάγκα.

Ντυμένη στα μαύρα  η Φαίη Σκορδά θέλησε να πει δυο λόγια για την απώλεια του πεθερού της και τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο Γιώργος Λιάγκας τις τελευταίες μέρες.

«Καλημέρα σας! Επέστρεψα εγώ, δεν έχω ετοιμάσει κάτι να πω. Μέσα από αυτή την εκπομπή, όλα αυτά τα χρόνια περάσαμε πολύ ωραίες στιγμές, ευχάριστες μέχρι στιγμής και ήρθε και κάτι πολύ δύσκολο στη ζωή του Γιώργου και εκ μέρους του θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης που στείλατε αυτές τις ημέρες. Πραγματικά τον βοήθησαν, γιατί είναι ώρες που λες "θα το περάσω μόνος μου", αλλά θέλεις το χτύπημα στην πλάτη, τους φίλους σου δίπλα σου, την οικογένειά σου να σε στηρίζει και πραγματικά σας ευχαριστεί πολύ μέσα από την καρδιά του.

Ο Γιώργος δεν ήθελε να είναι ακόμα μαζί μας στην εκπομπή. Εγώ του είπα ότι μέσα από την καθημερινότητα θα τον βοηθήσει να ξεχαστεί, δεν το ήθελε όμως. Είναι και η φύση της δουλειάς μας τέτοια που για τους δικούς του λόγους δεν θέλει ακόμα να επιστρέψει. Σε λίγες μέρες θα είναι μαζί μας. Εγώ να πω ότι χάσαμε έναν πολύ γλυκό άνθρωπο και είμαι τυχερή γιατί ίσως είχα τον καλύτερο πεθερό του κόσμου». zappit.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.