ΕΛΛΑΔΑ

Με πρόσληψη τακτικά προσωπικού

Τη στήριξη των ΚΕΠ ζητά η ΚΕΔΕ

Την στήριξη των ΚΕΠ με την πρόσληψη τακτικού προσωπικού αλλά και με την αναβάθμισή τους, ζητεί το ΔΣ της ΚΕΔΕ .

Επίσης ζητεί να υπάρξει πρόνοια στο νομοσχέδιο «σκούπα» του υπουργείου Εσωτερικών, που αναμένεται να δοθεί προς δημοσίευση , οι απολυθέντες και μακροχρόνια απασχοληθέντες συμβασιούχοι των ΚΕΠ, να τύχουν μοριοδότησης, προκειμένου να έχουν αυξημένες πιθανότητες επιστροφής στις θέσεις τους.

Σε σχετικό ψήφισμα που ενέκρινε , η ΚΕΔΕ τονίζει ότι « θεωρεί τα ΚΕΠ από τις λίγες αποκεντρωμένες υπηρεσίες του Δημοσίου, που συμβάλουν τα μέγιστα στην καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και την παροχή ουσιαστικών και ποιοτικών υπηρεσιών στους πολίτες».

Το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ θεωρεί «εκ των ων ουκ άνευ ότι, η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός της Δημόσιας Διοίκησης και η καταπολέμηση της γραφειοκρατίας περνάει και μέσα από τον θεσμό των ΚΕΠ.Άρα, υππογραμμίζει , η περαιτέρω ανάπτυξη του θεσμού, με την μετατροπή των ΚΕΠ σε πραγματικά One Stop Shop και τη στελέχωσή του με μόνιμο έμπειρο προσωπικό θα έχει πολλαπλό όφελος, καθώς θα βελτιώσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες, ενώ ταυτόχρονα θα μειώσει το κόστος της γραφειοκρατίας».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.