ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια: Αφροδίτη στον Ταύρο - νικά η χαρά της ζωής!

Νέα εβδομάδα με Αφροδίτη στον Ταύρο. Για να δούμε τι σημαίνει αυτό για κάθε ζώδιο...

Κριός

Αγαπημένο μου ημερολόγιο - δεν θα είμαι το σύνηθες sex machine που δεν καταλαβαίνει τίποτα στο διάβα του – θα είμαι ΜΟΝΟ sex machine, και δεν το λέω μόνο εγώ: το λέν’ τα αηδόνια στα κλαδιά κι οι πέρδικες στους κάμπους, το λέει η Αφροδίτη στον Ταύρο και μιλάει για αντοχές, ηδονές, μαραθώνιους σεξ και αισθησιασμό στο κόκκινο (φέρε και λίγο χρήμα όπως θα έρχεσαι, καλή μου, έτσι;). Το λέει και η είσοδος του Άρη, έστω κι ανάδρομου, στον Σκορπιό, στο κλείσιμο του μήνα: sex driven, και τα μυαλά στο μπλέντερ!

Ταύρος
Αγαπημένο μου ημερολόγιο -  δε φταίω εγώ, φταίει αυτός/ή που α) έχει ομορφύνει κολασμένα και μου κουνιότανε, κύριε Εισαγγελέα…τέλος πάντων,  άρχισα τα «χαχα, άντε βρε κουτό πλάκα έκανα», τη γλυτώσαμε φθηνά. Και, τώρα πλέον, η Αφροδιτούλα μου, η κυβερνητάρα μου η τσαχπίνικη είναι στο ζώδιό μου, να ξεχωρίζει πλέον σιγά σιγά η ήρα από το στάρι και ο άνθρωπος ο σωστός, ο ποιοτικός, ο αισθησιακός (εγώ) από την πλέμπα και από το «ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε».

Δίδυμοι
Αγαπημένο μου ημερολόγιο - μέρες δόξης λαμπρής ζω, το καμάρι του ζωδιακού! Αφροδίτη στον 12ο οίκο μου και θα την αφήσω να περάσει στο ντούκου; Θα αστειεύεσαι! Με την Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό μου οίκο είμαι η αισιοδοξία και η ερωτική ενέργεια προσωποποιημένη, και με τον κυβερνήτη μου ανάδρομο στον Ταύρο επίσης,  γεννάνε και οι πετεινοί μου – όχι μόνο ερωτικά αλλά και οικονομικά (και δόξα τω Θεώ διότι no money, no honey, που έλεγαν και οι αρχαίοι ημών!). My kind of week, αγάπες!

Καρκίνος
Αγαπημένο μου ημερολόγιο -με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, το πλάσμα το μαγικό που με ενδιαφέρει ενδέχεται να είναι από το πολύ στενό φιλικό μου περιβάλλον – αλλά δε φταίω! Και μην αρχίσουν πάλι όλοι τα περί της φιλίας που θα καταστρέψω, διότι όταν βλέπεις τον/την άλλο/η και φαντάζεσαι 17 σελίδες του Κάμα Σούτρα μέχρι να ανοιγοκλείσεις βλέφαρο, μόνο φιλία δε σας συνδέει, μην τρελαθούμε.

Λέων
Αγαπημένο μου ημερολόγιο - θα συμπεριφέρομαι σα να φοράω στέμμα, μέχρι να το δουν (το στέμμα) όλοι και να καταλάβει ο καθένας τη θέση του, νομίζω;  Με την Αφροδίτη στον Ταύρο, η επαγγελματική και κοινωνική μου ζωή ξαναγίνεται αυτή που θα έπρεπε, και ο Ερμής  βοηθά να σκεφτώ και να επεξεργαστώ συναισθηματικά λάθη του πρόσφατου παρελθόντος που με έκαναν να χάσω κάθε αίσθηση ασφάλειας στη ζωή μου.

Παρθένος
Αγαπημένο μου ημερολόγιο - με την Αφροδίτη στον Ταύρο, έχω να πω δυο φωνήεντα! Η ερωτική ενέργεια είναι επιτέλους στα μέτρα μου και όχι στη σπίντα όπως στον γκουχΚριόγκουχχχ, όπου ήταν λες και κυνηγούσα το Φλας Γκόρντον. Τώρα, με αυτή τη γήινη, ερωτικότατη Αφροδίτη, θα υπάρξει ένα «τόπος-ώρα-γεγονός» βρε αδερφέ, να ξέρουμε πού βαδίζουμε. Ο κυβερνήτης μου ανάδρομος ακόμα φέρνει ενδιαφέρουσες αισθηματικές πληροφορίες – μου τα προλαβαίνουν οι φίλοι μου σαν καλά ταχυδρομικά περιστεράκια, χεχεχε!

Ζυγός
Αγαπημένο μου ημερολόγιο - αυτό που ζω, νομίζω το δικαιούμαι – αφού με χτύπησε ο ανάδρομος Άρης τόσους μήνες όπως χτυπάει ο μύλος το σπυρί το στάρι (χαραμίζομαι, παραείμαι γλαφυρός/ή για το lifestyle μου), η Αφροδιτούλα στον Ταύρο και στον 8ο ηλιακό μου οίκο κάνει το σεξ ολίγον dark, ολίγον bdsm, πολύ hot και, με έναν περίεργο τρόπο, ταυτοχρόνως εγκεφαλικό, σπιρτόζικο και εντελώς πρωτόγονο. Και πρωτόγνωρο. Διότι, στα πατώματα ωσάν τους Νεάντερταλ αρκετές φορές έχωμεν βρεθεί – να συζητάς όμως μετά το ντους και να πετάει η ατμόσφαιρα σπίθες από τις ατάκες, δε συμβαίνει συχνά στη ζωή μου, το ξέρεις καλά ημερολόγιό μου αγαπημένο.

Σκορπιός
Αγαπημένο μου ημερολόγιο -  να σου η Αφροδίτη στον οίκο σχέσεων και συνεργασιών, που λέει το «Welcome to the dark side, we have cookies» - και ξέρετε τι μπισκοτάκια ζόρικα φτιάχνει η Αφροδίτη όταν είναι στα κέφια της, δηλαδή στο ζώδιο της κυριαρχίας της! Σεξ του μύστη, από αυτό που θεραπεύει πληγές και σου δίνει άνοιγμα και παράθυρο προς τον παράδεισο. Ο οποίος παράδεισος, με Σκορπιό μιλάτε, είναι μία πολύ επίγεια υπόθεση τελικά!

Τοξότης
Αγαπημένο μου ημερολόγιο - ό,τι γίνεται στον Ταύρο γίνεται για καλό, έτσι έχω καταλάβει μέχρι στιγμής! Είμαι άλλωστε εγώ άνθρωπος να κάνω κράττει άμα γουστάρω; Και γιατί δηλαδή; Πιάστηκε, κύριος, το χέρι μας, να κρατάμε τα προσχήματα, Τοξότες άνθρωποι, άσε να κρατήσουμε και τίποτα άλλο για αλλαγή, μπαα… Η Αφροδίτη στον Ταύρο εξομαλύνει κάπως και τα πράγματα στη δουλειά, όπου τον τελευταίο καιρό δεν ήταν δουλειά, ο «Οίκος των Ιπτάμενων Στιλέτων» ήταν, και ο Ερμής ανάδρομος είναι μια χαρά Ερμής για καυτά sms την ώρα που ξέρω ότι είναι σε σύσκεψη, ή για τηλεφωνικό σεξ να ακούν από τον ΟΤΕ και να θέλουνε να κάνουνε κρύο ντους!

Αιγόκερως
Αγαπημένο μου ημερολόγιο - αυτή την εβδομάδα, οι λόγοι  για να χαρώ είναι τόσο επαγγελματικοί, όσο και ερωτικοί – και καλύτερο από αυτό δεν έχω, το ξέρεις και το ξέρω!  Η Αφροδίτη στον Ταύρο και στον 5ο ηλιακό μου οίκο και μου θυμίζει πώς είναι να ερωτεύεσαι, να ξεμυαλίζεσαι, να ζεις μέσα από τις αισθήσεις σου και μόνο, να διψάς να εξερευνήσεις το σώμα και να εξιτάρεις τις αισθήσεις του άλλου, να χαίρεσαι σαν παιδί και όλο αυτό δίχως καμία ενοχή και κανένα «πρέπει».  Και αν αυτά νομίζω ότι είναι μόνο στο δικό μου το μυαλό και ότι μόνο η δική μου η καρδιά πονάει, δεν έχω παρά να τα μοιραστώ με το αντικείμενο του πόθου μου και να δω αντίδραση!

Υδροχόος
Αγαπημένο μου ημερολόγιο - με την παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο το κράμα είναι ιδανικό για να δώσω ξανά πνοή στη σχέση μου, να μιλήσω για αυτά που νιώθω και που σκέφτομαι, να επιδιώξω ρομαντικά βράδια σε ατμοσφαιρικές βεράντες με άρωμα σπιτιού και υπόσχεση καλοκαιρινού ταξιδιού… Είναι υπέροχο να είναι τα πράγματα τόσο ανάλαφρα! Έτσι πρέπει να είναι ο έρωτας, όχι που μου τον έχουνε καταντήσει το πιο βαρετό και βαρυγδούπ θέμα στον κόσμο! Και ξέρεις τώρα, τα  βαρύγδουπα έρχονται, ο/η Υδροχόος την κάνει με ελαφρά από το παράθυρο…

Ιχθείς
Αγαπημένο μου ημερολόγιο -  Αφροδίτη στον τομέα της επικοινωνίας μου  αλλά και ο Ερμής μου εγγυώνται ότι ο αισθησιασμός και η απόλαυση θα ξεχειλίζουν, κι ότι τα πράγματα, οι καταστάσεις και τα μυαλά μόνο στατικά και στάσιμα δεν θα είναι! Από πλευράς μου, εγώ θα σταματήσω να είμαι θυματάκι, θα διεκδικήσω ένα ελαφρύ, κεφάτο και διασκεδαστικό καλοκαίρι με περιπέτεια, έρωτα και πολλά πολλά καινούργια πράγματα και πρόσωπα και, όσον αφορά σε «περασμένες μου αγάπες του καιρού χαλάσματα» που ενδέχεται να επιστρέψουν να μου πιουν ακόμα λίγο αίμα, θα κάνω πράξη το ότι η καλύτερη εκδίκηση είναι η ευτυχία.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.