ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές προβλέψεις

Αφροδίτη στον Καρκίνο: Συντροφικότητα και Ελευθερία συνυπάρχουν αρμονικά!

Αφροδίτη στον Καρκίνο: Για να δούμε τι σημαίνει για κάθε ζώδιο ξεχωριστά...

Κριός

Ο κυβερνήτης σου, Άρης, ανάδρομος πάντα στον 8ο ηλιακό σου οίκο συνεχίζει τις παραστάσεις του, με μεγάλη επιτυχία. Σε σταματάει όμως αυτό εσένα, Κριέ; Με τίποτα – άντε να σου φέρει έναν ψιλοεκνευρισμό, μια κωλυσιεργία σε ο,τιδήποτε αφορά σχέσεις και έρωτες.  Όμως, η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο μιλά για new entries που σε βάζουν σε πειρασμό. Τι λέω εγώ; Κλασσικά, εγώ λέω να ενδώσεις και να γίνει της κολάσεως.

Ταύρος

Η Αφροδίτη μπαίνει στο αξιαγάπητο και ημίτρελο ζώδιο του Καρκίνου, κι από κει έχει τη φαεινή έμπνευση να σου φτιάξει καριέρα, λέει, Ταύρε. Ναι, δεν έχεις άδικο που ψάχνεις για τα χάπια σου αλλά τι στη ευχή, κυβερνήτης σου είναι, ας την εμπιστευτούμε λίγο να δούμε πού το πάει. Αφροδίτη είναι, όλο και κανένα ευρουδάκι παραπάνω θα αφήσει στο πέρασμά της. Επίσης, σε παντρολογάει εντός καριέρας, να το ξέρεις κι αυτό και να σταματήσεις να πηγαίνεις στη δουλειά όπως κατεβαίνεις να πετάξεις τα σκουπίδια (αυτή η τεμπελιά σου όμως!).

Δίδυμος

Θέλεις να πάρεις τα βουνά. Λογικό, ό,τι άλλο κινείται το έχεις ήδη πάρει, ή σε κυνηγάει εκείνο επειδή ακριβώς δεν το παίρνεις κι αυτό να τελειώνουμε. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται θεαματικά στον Καρκίνο, τα βουνά ευνοούνται, όπως και οι κάμποι, κι οι ακροθαλασσιές. Για να ακριβολογώ δεν υπάρχει μέσο αρκετά γρήγορο για να πάρει εσένα και τον έρωτά σου μακριά – ή και να σε πάει στον έρωτά σου που βρίσκεται μακριά, γιατί όχι. Γνωριμίες και έρωτες ανθίζουν σε σταθμούς και αεροδρόμια, αλλά προσοχή: αν το σεξ έχει φτάσει να είναι άγνωστη λέξη μεταξύ σας, στους ίδιους ακριβώς χώρους λαμβάνουνε και τέλος.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 17 – οπότε εσύ, ετοιμάσου να βγάλεις τη μαύρη πλερέζα, διότι όσο να μην πεις καλοκαιριάτικα δε σε κολακεύει. Ετοιμάσου για έρωτα πασπαλισμένο με μπόλικη χαρά παιδιάστικη, από αυτή που σε ξεπερνά, κι ετοιμάσου και για όλα τα παρελκόμενα: να κάνεις μπάνιο – σαλόνι γρηγορότερα κι από τους βρικόλακες του Twilight επειδή ήρθε μήνυμα στο κινητό (που ήταν στο σαλόνι ενώ εσύ έκανες ντους). Να μιλάς συνεχώς για εκείνον/η με τεράστια δόση υπερβολής, να έχεις πεταλούδες στο στομάχι και ό,τι βάζει ο νους του ανθρώπου συν… Συν περισσότερο σεξ!

Λέων

Θα είμαι σαφής: τράβα για spa και beaute’ – ναι, καλά κατάλαβες. Μετά από εβδομάδες κι εβδομάδες ψυχοτραβήγματος με τον/την κάθε ανεκδιήγητο/η, ήρθε η ώρα η καλή! Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο μεταφράζεται σε «Έρωτας ίσον Ελευθερία». Και πάμε να μεταφράσουμε: 1. Σχέσεις όπου το αμόρε σου ονόμαζε την αδιαφορία ή την ασυδοσία του «ελευθερία» καταλύονται βίαια και θεαματικά, όπως καταλύονται όλες οι απολυταρχίες. 2. Σχέσεις όπου το σωματικό κομμάτι ήταν …κομμάτι κλειδωμένο και καθωσπρέπει και όχι μη δεν πρέπει, παίρνουν φωτιά και γίνεται της κακομοίρας. Κλειδωθείτε κάπου μαζί (χώρια δεν έχει νόημα) και δοκιμάστε τα αδοκίμαστα, ούτε που υποψιάζεσαι πόσο θα απογειώσει το συναισθηματικό σας κομμάτι! 3. Σχέσεις που βαίνουν καλώς και έχουν κάτι να σου πουν και αύριο και μεθαύριο και του χρόνου, συντηρούνται με ένα καλό remix σεξ και ελευθερίας.

Παρθένος

Ένας/μία Παρθένος που δουλεύει/παράγει/υπηρετεί/χρησιμεύει καλύτερα είναι ένας/μία Παρθένος που είναι ερωτεύσιμος/η σε βαθμό κακουργήματος. Η τάξη του μυαλού σου βλέπεις απαιτεί να είναι λυμένα τα υλικά θέματα ώστε να μπορείς να αφοσιωθείς στον έρωτα όπως πρέπει και όπως του αξίζει. Ναι, το Σώμα του/της Παρθένου είναι ναός, κι άρα ο έρωτας και το σεξ είναι τελετουργία. Αρκεί να μην περιχαρακωθείς πίσω από τη συνηθισμένη σου απαισιοδοξία, όπου έλεος έτσι; Άσε και κάτι για τους Αιγόκερους!

Ζυγός

Ναι, βεβαίως και μάλιστα – η κυβερνήτης σου η Αφροδίτη μπαίνει πανηγυρικά στον Καρκίνο, κι αυτό σημαίνει πως το παιχνίδι κι ο έρωτας παίρνουν μία αύρα παιχνιδιάρικη, ελεύθερη, και γιατί όχι, κάπως …επαναστατική. Ναι, αυτό σημαίνει πως μπορείς να δώσεις νέα πνοή σε μία σχέση που έχει βαλτώσει, να την ταρακουνήσεις και να προσθέσεις μπόλικο συναισθηματικό και σεξουαλικό αλατοπίπερο. Αυτό επίσης σημαίνει πως ένας καινούργιος έρωτας μπορεί να είναι λίγο «κόντρα» στη μέχρι σήμερα εικόνα που έδινες προς τα έξω – όμως ουαί και μη μάθω ότι ξαναμάζεψες καμιά από αυτές τις μανιοκαταθλιπτικές καλλιτεχνόφατσες του έντεχνου που το παίζουνε καταραμένοι,/ες έτσι; Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι.

Σκορπιός

Ο Άρης, παραδοσιακός σου κυβερνήτης, ανάδρομος στο ζώδιό σου μπορεί να ονομαστεί και «Μικρό Φεστιβάλ Φοβικών Εμμονών 2016». Τούτου δοθέντος (καθαρευουσίζω να φανεί κάπου κι αυτό το ρημάδι το πανεπιστήμιο που έκατσα κι έβγαλα), όποιος/α καψερός/ή σε αγαπά αυτή την περίοδο ή και τα τελευταία 19 χρόνια καλό είναι να κρατάει μικρό καλάθι μαζί σου. Από την άλλη πάλι, εκείνο το «Μάρτιο θυμίζεις, πώς να σε προβλέψω» για σένα το τραγουδούν οι Μπλε. Οπότε ναι: Η Αφροδίτη στον Καρκίνο κάνει το σκοτεινό, αθέατο εαυτό που κρατάς μόνο για την πάρτη σου λίγο πιο ορατό, πολύ πιο αξιαγάπητο κι εντελώς ποθητό από το θύμ…εεε, τον άνθρωπο που θέλεις αυτή την περίοδο ή και τα τελευταία 19 χρόνια. Επίσης, ηρεμεί την κατάσταση στο σπίτι και στα οικογενειακά σου διότι κι αυτός ο ΟΗΕ πού να πρωτοτρέξει.

Τοξότης

Η επικοινωνία σου ήταν ένα αδιέξοδο εδώ και πολύ καιρό, Τοξότη. Όχι πια. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο «ντύνει» τις συζητήσεις σου, τις παρέες και τις δοσοληψίες σου με έναν αέρα άνετο και «μποέμ» που το τι σου πάει δεν το συζητώ. Τα αιτήματα της Αφροδίτης για ελευθερία, ισότητα, αδελφότητα και χαλαρουϊτα δε θα μπορούσαν να σε βρουν πιο σύμφωνο/η, γι΄αυτό άλλωστε και δεν έχεις δει ποτέ χαϊρι και προκοπή με ζώδιο της Γης φερ΄ειπείν, διότι τέτοιος/α είσαι, όπου σταθερότητα εσύ απέναντι να πας και να βρίσεις. Όμως εδώ, η συνηθισμένη σου free γοητεία γίνεται πιο έντονη ακόμα, και έλκει και τον κόσμο το σωστό προς το μέρος σου.

Αιγόκερως

Αφροδίτη στον 7ο ηλιακό σου οίκο των σχέσεων, του γάμου, του/της Ανθρώπου της ζωής σου; Κι ενώ τόσο καιρό ο εν λόγω τομέας ήταν πιο εύφλεκτος κι από τη Μέση Ανατολή; Χαράς ευαγγέλια, Αιγόκερε καλό μου παιδί, και τα σενάρια κάμποσα γιατί είναι και της αφθονίας και του «πάρε κόσμε!» ο πλανήτης. Λοιπόν: 1. Εάν μια σχέση άντεξε τους τελευταίους μήνες, και δεν άντεξε συμβιβασμένα αλλά όντως ακόμα αγαπιέστε και θέλεστε και ζηλεύεστε και λοιπά, περιττό να πούμε ότι οδηγείται είτε σε επισημοποίηση είτε σε ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος, τύφλα να έχει ο πρώτος! 2. Εάν μία σχέση ή γάμος δεν άντεξε στους κλυδωνισμούς και στα 800 κιλά Πλούτωνα που κουβαλάς επάνω σου και θα κουβαλάς και για πολύ ακόμα, αυτό σημαίνει ότι και καλώς κάνει και τελειώνει, αλλά και ότι με το Δία παρόντα στην Παρθένο θα γίνει πολύ ήρεμα και χαλαρά όλο αυτό, χωρίς δράματα και εξάρσεις που εσένα σου φέρνουν τικ. 3. Όποια γνωριμία κάτσει τώρα και σου κάνει «κούκου» κλείδωσέ τη κάπου να μη σου φύγει, it’s a keeper που λέμε στο χωριό μου.

Υδροχόος

Ο Έρωτας και η Ελευθερία ταυτίζονται, οι καρδούλες και τα Βαλεντινοειδή πηγαίνουν στον υπόνομο και υπερισχύει η συντροφικότητα, η αυτονομία, οι ανεβασμένες και beatάτες συζητήσεις και βεβαίως το σεξ στο εντελώς απελευθερωμένο του σαν να μην υπάρχει αύριο. Λαμπρά όλα, και μόνο μία υποσημείωση: συνειδητοποιείς ότι πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η να επιτρέψεις τις ίδιες ελευθερίες, βλακείες και ατασθαλίες που αξιώνεις να έχεις δικαίωμα εσύ. Συνειδητοποιείς ότι είναι κι εντελώς ανθρώπινο (και απολύτως Υδροχοϊκό) να θες τα δικά του/της δικά σου, αλλά όταν εκείνος/η πάει να κάνει τα δικά του/της εσένα να σε τρων τα μαύρα φίδια της ζήλιας, έτσι; Ναι, το μάθημα που θα σε περάσει στο επόμενο έτος για να πάρεις και πτυχίο είναι το «Βασικές Αρχές Ερωτικής Συνύπαρξης και Η Θέση του Υδροχόου Στο Σύμπαν». Ευκολάκι δε θα είναι, αλλά αξίζει τον κόπο. Επίσης, πού πας Καραμήτρο να ερωτευτείς έτσι πως έχεις κάνει την καριέρα σου και την καθημερινότητά σου;

Ιχθείς

Έχεις πάρει αμπάριζα, Ψαράκι, μετά την τελευταία Νέα Σελήνη  – κάνε όμως λίγο κράτει, γιατί έχει κι άλλα το μενού. Κατ΄αρχήν, με μία Αφροδίτη στον Καρκίνο, χαλαρώνει η ψυχολογία σου και φτιάχνει το κέφι σου – και ξέρεις πόσο ερωτεύσιμος/η γίνεσαι όταν συμβαίνει αυτό! Έτσι μπορείς να αφήσεις πίσω σου για πάντα το ρόλο του/της Μελαγχολικού/ής και Καταραμένου/ης που συνοδεύεται με το βλέμμα της Μέρυλ Στριπ (βλέπε «Ερωμένη του Γάλλου Υπολοχαγού», σκηνή της προκυμαίας, google it). Και μπορείς να κάνεις κι άλλα πράγματα: να ερωτευτείς σα να μην υπάρχει αύριο, να γίνεις γονιός αν το θες πολύ, να εμπνευστείς από τον έρωτα και το ταίρι σου και να δημιουργήσεις, να βάλετε κάτω πλάνα κοινά και να τα δείτε να απογειώνονται! Για τις προσεχείς εβδομάδες, καλωσόρισες σε ένα σύμπαν όπου ο Έρωτας είναι πρωτίστως διασκέδαση, και χωρίς διασκέδαση παραδέξου το, η ζωή είναι χάλια!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.