ΕΛΛΑΔΑ

Προχωρά σε ένορκη διοικητική εξέταση

Διαψεύδει ο Π. Καμμένος τα περί κρουσμάτων φυματίωσης στις Ένοπλές Δυνάμεις

Σε ένορκη διοικητική εξέταση δήλωσε ότι προχωρά ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, διαψεύδοντας εκ νέου, με κατηγορηματικό τρόπο, πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες παρουσιάστηκαν κρούσματα φυματίωσης σε στρατιώτες που καλύπτουν ανάγκες σε κέντρα φιλοξενίας.

«Δεν υπάρχει κανένας στρατιώτης που να έχει ασθενήσει από φυματίωση. Το γεγονός ότι, παρά τις διαψεύσεις που έγιναν τόσο από το υπουργείο Άμυνας όσο και από τα ΚΕΕΛΠΝΟ, έρχεται και επανέρχεται αυτή η πληροφορία μας βάζει σε σκέψεις. Θα διαταχθεί ΕΔΕ ώστε να εντοπιστούν και να ελεγχθούν πειθαρχικά όσοι δημιουργούν εντυπώσεις και προκαλούν ανησυχία στο πληθυσμό, για θέματα που δεν υπάρχουν» υπογράμμισε ο κ. Καμμένος, από το βήμα της Βουλής.

«Δεν υπάρχει κανείς ασθενής από φυματίωση στις Ένοπλες Δυνάμεις όλοι έχουν κάνει εμβόλιο πριν πάνε να υπηρετήσουν στις μονάδες τους» πρόσθεσε.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 18:17 21/07/2016

    Να στείλει τα δικά του παιδιά ο ανίκανος Καμμένος να φυλάξουν τους βρωμιάρηδες ισλαμιστές και τζιχαντιστές λαθρομετανάστες.Χωρίς καμία ντροπή στέλνει τα παιδιά των Ελλήνων να φυλάξουν αυτούς που αύριο θα τους κλέψουν, θα τους σκοτώσουν και που είναι γεμάτοι από μεταδοτικές και μολυσματικές ασθένειες.Πιό ανίκανο ΥΠ.ΕΘ?Α η Ελλάδα δεν είχε ποτέ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.